- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Magisk
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Nem, vagy legalább is nem az élettartam garanciára.
A jótállás / garancia törvényileg kötelező ideje alatt, a vonatkozó törvények alapján kell eljárni. Ebben az esetben ha a termék gyártása/forgalmazása megszűnt ezért javítás vagy csere nem lehetséges, akkor a számlán szereplő vételár visszakérhető (elállhatsz a szerződéstől).
Bármi, amit a törvényileg kötelező garancián felül ad a gyártó vagy kereskedő, az már egyéni szabályozás körébe tartozik. Ha nagyon sarkítjuk, akár örök garanciát is adhat a gyártó, de csak azokra a termékekre amik teliholdkor készültek.
Az élettartam garanciás termékeknél minden esetben ajánlott elolvasni a gyártó/kereskedő által meghatározott feltételeket, mert néha érhetnek meglepetések. Pl. az 5k HUF-os RAM modult nem biztos, hogy megéri saját költségen kiküldeni a tajvani gyárba cserére. Láttam már olyat is, hogy az elvárt biztonságos csomagolás miatt már a csomagolóanyagok drágábbak lettek volna, mint a meghibásodott hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anime filmek és sorozatok
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest