- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Sajnos az utóbbi időkben a memória ára sem csökkent.
-
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
A cég addig adja amíg azt nem mondja egy termékre hogy EOL - End of Life az adott termék (nincs tovább árusitva/gyártva).
A magyar boltoknál ebből semmi sem látszik... ezt nagy valószínűséggel csak a gyártóval tudod lebulizni RMA keretein belül. Ha még nem EOL a termék és elromlik a bolt által adott garancián túl.
-
haxiboy
veterán
Dömping? Azt hittem lesz vagy 1000 féle.
Mindenesetre amíg nem lesz jobb időzítéssel, és elérhető áron (pláne hogy lapot/procit) is kell miatta cserélni addíg nem éri meg a váltást.
Körülbelül 1-2% teljesítmény amit jelenleg nyújtani tudnak a DDR4 ramok, kivéve winrarban persze, de szerintem senki nem 24/7 fájlokat tömörít. -
deakpeti
tag
Ddr4 es ram elegge jo lehet de fps szamot is noveli??
-
ViZion
félisten
Valaki írjon rám 3000 Hz CL11 @1,2 V-nél, köszi!
-
g@bo
nagyúr
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
** For Russia the lifetime warranty is determined to be for a period of ten (10) years from the date of purchase by the original end user customer. [link]
régen arra tippeltem, hogy az élettartam gari a ramoknál 10 év.
-
shteer
titán
jöhet zsákszámra csak olcsó legyen
-
M0ng00se
őstag
Micsoda dömping.
-
tibaimp
nagyúr
Úgy van.
Most, hogy megjelent az Intel Skylake, várható volt. Amúgy meg nagyon helyes, jöjjenek csak az újabb magasabb MHz példányok, én ha cserélek konfigot, már tuti ddr4-es lesz.
-
lenox
veterán
Ki az a HyperX? Nem Kingston a ceg neve?
-
jerry311
nagyúr
Nem, vagy legalább is nem az élettartam garanciára.
A jótállás / garancia törvényileg kötelező ideje alatt, a vonatkozó törvények alapján kell eljárni. Ebben az esetben ha a termék gyártása/forgalmazása megszűnt ezért javítás vagy csere nem lehetséges, akkor a számlán szereplő vételár visszakérhető (elállhatsz a szerződéstől).
Bármi, amit a törvényileg kötelező garancián felül ad a gyártó vagy kereskedő, az már egyéni szabályozás körébe tartozik. Ha nagyon sarkítjuk, akár örök garanciát is adhat a gyártó, de csak azokra a termékekre amik teliholdkor készültek.
Az élettartam garanciás termékeknél minden esetben ajánlott elolvasni a gyártó/kereskedő által meghatározott feltételeket, mert néha érhetnek meglepetések. Pl. az 5k HUF-os RAM modult nem biztos, hogy megéri saját költségen kiküldeni a tajvani gyárba cserére. Láttam már olyat is, hogy az elvárt biztonságos csomagolás miatt már a csomagolóanyagok drágábbak lettek volna, mint a meghibásodott hardver. -
törölt tag
Ez csak az új AMD kártyákkal megy?
-
Sinesol
veterán
válasz
Feketelaszlo #2 üzenetére
Nem úgy van minden gari, hogy ha nem tudják javítani/újat adni, akkor kötelező a pénzvisszafizetés garanciaidőn belül? Mármint nehogy már az én bajom legyen az hogy ők épp mit gyártanak és mit nem.
T-nél például legutobb gariztattam telót, de már nem gyártották, javítást nem vállalták, ezért az árát levásárolhattam.
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Elvileg amíg a termék gyártásban van. Élettartam garis SDRAM-ot pl. hiába akarnál gariztatni, ha már évek óta nincs olyan futószalag, ahonnan keríthetnek neked olyat.
-
Silentfrog
veterán
Azt lehet tudni , hogy a Magyar boltoknál az élettartam garancia mennyi évet is jelent pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Monitor hiba topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fogyjunk le!
- Projektor topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged