Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Persze nem kell szó szerint érteni hogy elavult lesz, bizonyos szempontból jó hogy most már megjelenhetnek rá a PS3/Xbox360/PC játékok, én csak arra értettem hogy sokkal keményebb hardverre számítottam. Amíg ilyen hardvereket dobnak piacra, addig ne nagyon számítson senki komolyabb fejlődésre grafikai látványvilág szempontjából. Viszont ha egy durva hardverrel állt volna elő, ami sokkal komolyabb grafikai megjelenítésre is képes, sőt tovább megyek, a játékfejlesztők is olyan exkluzív játékokat dobnak ki Wii U-ra, hogy olyat egyik konzol se tudna, akkor igencsak lavinát indított volna el a konzolok fejlődésében, komoly fejtörést okozva ezzel az MS-nek és Sony-nak .
-
Ateszzero
őstag
Jó nagyot alkottak most a Nintendo-nál.
Már futnak rajta a mai játékok, de kb csak jövő ilyenkorra fog megjelenni. Addigra el is avul.
Tiszta röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ps5 Slim lemezes megkímélt 3 hónap jótállás
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest