Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz madstunt #1 üzenetére

Nyilván nem feltétlen egyezik meg az ízlésünk. (pl. nekem az általad linkelt Longhorn külső nem jön be ezzel a bili kék színnel.. egyébként annó én is próbáltam még a kiszivárgott Longhorn verziót az 1,7Ghz -es Celeron -omon, szerencsétlen mire betöltött :D emlékezetes. Egyébként visszatekintve az XP féle Luna is egyre gagyibbnak tűnik, pedig akkor mennyien szerettük :B) Nem is elsősorban a témázást kell figyelembe venni, mert azok mindkét esetben cserélhetőek. A Gnome nekem egészen megfelelne, ha nem lennének ilyen bazi nagyok a gombok és az üres területek jobban ki lennének használva. A KDE -nél csak azért zavarnak ezek a gyerekes ikonok, mert aki elsőnek felrak így egy rendszert, annak elmegy a kedve a Linux -tól örökre, legalább is egy olcsó utánzatnak tűnik az egész.

Igazából én sem tudom mit lehetne kitalálni ami nem lenne kópiája a többinek (bár jót másolni nem bűn ahogyan szokták mondani), mégis design -es és egyedi legyen. De nálam vannak sokkal kreatívabb emberek is, szóval biztosan lehetne.

Az aktuális favorit nálam is a Win7 Aero, bár ezt szerintem ki lehetett találni. Lehet szidni az Ms -t millió plusz egy ok miatt, de szerintem ezt a külsőt nagyon eltalálták. Egyben van, jól néz ki és elegáns is.

Új hozzászólás Aktív témák