- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
sghc_toma #19 üzenetére
Javítom, köszi. Teljesen jogos.
#18: a K betűk engem is idegesítenek, komolytalanná teszik az egészet. Nekem a mostani nevem előtt volt a CBoY -os nick -em (van is ilyen accountom PH! -n: [link]) Elhagytam mert iszonyatosan bugyutának hatott egy idő után, másrészt a Commodore világ egyik tagjának nevét majmolja erősen, ott volt egy CoVBoy nevű híres újságíró. Az a baj hogy egyik "mainstream" disztribúció sem igazítja a KDE -t saját képére, innen gondolom hogy szép-szép hogy van, de nem erre alapoznak elsősorban.
-
DarkByte
addikt
Köszi hogy leírtad. Adni fogok neki egy esélyt újból, habár én nem titkoltan a Gnome -ot részesítem előnybe. Talán az az oka ennek, hogy a nagyobb előtérben lévő disztribúciók (Ubuntu/Fedora) ezt használják, ehhez igazítják elsősorban a rendszer alap kinézetét ha jól látom.
-
DarkByte
addikt
-
-
DarkByte
addikt
Nézegettem már a fenti oldalakat, rengeteg téma van fent, ez nem vitás. Azonban egyszerűen nem találok olyat amire azt mondanám, ez így kerek egész. Sok nagyon jónak ígérkező van, csak aztán elrontja az összképet egy rosszul választott ikon, vagy betűtípus, esetleg a sok kontroll rajzolat közül egy vagy néhány részlet. Nyilván az lenne a legjobb amit teljesen saját magam állítok össze, de annak pedig nem tudom igazából hogyan fogjak neki, másrészt nem tudok rajzolni.
Azért köszönöm, nézelődni fogok még. -
DarkByte
addikt
Például egy ilyen kinézet Linux alatt nagyon tetszene: [link]
-
DarkByte
addikt
Nyilván nem feltétlen egyezik meg az ízlésünk. (pl. nekem az általad linkelt Longhorn külső nem jön be ezzel a bili kék színnel.. egyébként annó én is próbáltam még a kiszivárgott Longhorn verziót az 1,7Ghz -es Celeron -omon, szerencsétlen mire betöltött
emlékezetes. Egyébként visszatekintve az XP féle Luna is egyre gagyibbnak tűnik, pedig akkor mennyien szerettük
) Nem is elsősorban a témázást kell figyelembe venni, mert azok mindkét esetben cserélhetőek. A Gnome nekem egészen megfelelne, ha nem lennének ilyen bazi nagyok a gombok és az üres területek jobban ki lennének használva. A KDE -nél csak azért zavarnak ezek a gyerekes ikonok, mert aki elsőnek felrak így egy rendszert, annak elmegy a kedve a Linux -tól örökre, legalább is egy olcsó utánzatnak tűnik az egész.
Igazából én sem tudom mit lehetne kitalálni ami nem lenne kópiája a többinek (bár jót másolni nem bűn ahogyan szokták mondani), mégis design -es és egyedi legyen. De nálam vannak sokkal kreatívabb emberek is, szóval biztosan lehetne.
Az aktuális favorit nálam is a Win7 Aero, bár ezt szerintem ki lehetett találni. Lehet szidni az Ms -t millió plusz egy ok miatt, de szerintem ezt a külsőt nagyon eltalálták. Egyben van, jól néz ki és elegáns is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged