Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nyilván nem feltétlen egyezik meg az ízlésünk. (pl. nekem az általad linkelt Longhorn külső nem jön be ezzel a bili kék színnel.. egyébként annó én is próbáltam még a kiszivárgott Longhorn verziót az 1,7Ghz -es Celeron -omon, szerencsétlen mire betöltött
emlékezetes. Egyébként visszatekintve az XP féle Luna is egyre gagyibbnak tűnik, pedig akkor mennyien szerettük
) Nem is elsősorban a témázást kell figyelembe venni, mert azok mindkét esetben cserélhetőek. A Gnome nekem egészen megfelelne, ha nem lennének ilyen bazi nagyok a gombok és az üres területek jobban ki lennének használva. A KDE -nél csak azért zavarnak ezek a gyerekes ikonok, mert aki elsőnek felrak így egy rendszert, annak elmegy a kedve a Linux -tól örökre, legalább is egy olcsó utánzatnak tűnik az egész.Igazából én sem tudom mit lehetne kitalálni ami nem lenne kópiája a többinek (bár jót másolni nem bűn ahogyan szokták mondani), mégis design -es és egyedi legyen. De nálam vannak sokkal kreatívabb emberek is, szóval biztosan lehetne.
Az aktuális favorit nálam is a Win7 Aero, bár ezt szerintem ki lehetett találni. Lehet szidni az Ms -t millió plusz egy ok miatt, de szerintem ezt a külsőt nagyon eltalálták. Egyben van, jól néz ki és elegáns is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Path of Exile 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
emlékezetes. Egyébként visszatekintve az XP féle Luna is egyre gagyibbnak tűnik, pedig akkor mennyien szerettük
) Nem is elsősorban a témázást kell figyelembe venni, mert azok mindkét esetben cserélhetőek. A Gnome nekem egészen megfelelne, ha nem lennének ilyen bazi nagyok a gombok és az üres területek jobban ki lennének használva. A KDE -nél csak azért zavarnak ezek a gyerekes ikonok, mert aki elsőnek felrak így egy rendszert, annak elmegy a kedve a Linux -tól örökre, legalább is egy olcsó utánzatnak tűnik az egész.