Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nyilván nem feltétlen egyezik meg az ízlésünk. (pl. nekem az általad linkelt Longhorn külső nem jön be ezzel a bili kék színnel.. egyébként annó én is próbáltam még a kiszivárgott Longhorn verziót az 1,7Ghz -es Celeron -omon, szerencsétlen mire betöltött
emlékezetes. Egyébként visszatekintve az XP féle Luna is egyre gagyibbnak tűnik, pedig akkor mennyien szerettük
) Nem is elsősorban a témázást kell figyelembe venni, mert azok mindkét esetben cserélhetőek. A Gnome nekem egészen megfelelne, ha nem lennének ilyen bazi nagyok a gombok és az üres területek jobban ki lennének használva. A KDE -nél csak azért zavarnak ezek a gyerekes ikonok, mert aki elsőnek felrak így egy rendszert, annak elmegy a kedve a Linux -tól örökre, legalább is egy olcsó utánzatnak tűnik az egész.
Igazából én sem tudom mit lehetne kitalálni ami nem lenne kópiája a többinek (bár jót másolni nem bűn ahogyan szokták mondani), mégis design -es és egyedi legyen. De nálam vannak sokkal kreatívabb emberek is, szóval biztosan lehetne.
Az aktuális favorit nálam is a Win7 Aero, bár ezt szerintem ki lehetett találni. Lehet szidni az Ms -t millió plusz egy ok miatt, de szerintem ezt a külsőt nagyon eltalálták. Egyben van, jól néz ki és elegáns is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest