- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
A felölelésről még annyit, hogy Christ senki sem ölelte fel, kezdetben Tomy Montana-val zenélt (Chris Lawyer & Thomi), miután ez a duó megszűnt, önmagát ölelte fel, önmagát reklámozta, lényegében az önmarketing és egy jól sikerült szám segítségével került be a köztudatba...nem istápolgatta, ápolgatta senki...
Sokkal inkább elismerendő Chris tevékenysége mint pl. Fluoré, vagy Dj Seherezádéé, és még sorolhatnám
...
-
kNG
senior tag
Wow...nos...látom nem mostani poszt, de ehhez azért hozzászólnék...
Chris Lawyer személyesen a barátom (nem, mielőtt elkezdődik a fikatenger ami Magyarországon jó szokás, nem mostanában lett az, kb. 4 éve ismerem, amikor még nem volt híres)...
Hogy miért bocsájtottam ezt előre?
Azért mert a 6 loop az nem gyengén túlzás, amit itt most leírtál (nagyon keveset mondtál)...a legszimplább számai kb. 14-15 sávosak, a legkomplexebb pedig 80+...(közel 90 sávos)...
Megnézném hogy az itt lévő emberek, akik nagyon tudják hogy ki milyen sz*r producer mikor látnának át 90 sávot...természetes hogy ezt tudom, mivel a barátom, és annak idején én is belekezdtem a "producerkedésbe" a segítségével, de idő híján én abbahagytam...
A srác nagyon tehetséges, de főként fogyasztható zenéket ad ki mostanában, ami "mindenkinek" bejön...
Én ismerem az elborultabb oldalát, ami nekem nagyon tetszik, de ezt nem mutatja meg a publikumnak, mert sokan nem éreznék át, vagy nem tetszene nekik...Mindenesetre ha a right on time sikere kiakasztott, akkor ajánlom a Sao Paulot tőle...még ha nem is tetszik, azt el lehet ismerni, hogy jóval komplexebb, mint a ROT...
egy végighallgatást pedig mindenképp megér!
-
GabN73
addikt
válasz
gamek!ller #49 üzenetére
Partizós topicban már kifejtettem 1-2x a véleményem erről. Számomra ez nem dicsőséges győzelem, ez csak egyfajta demagóg szerep.
Thome: de, nagyon is szeretnék olyan életet élni... Csak normálisan összerakott zenével.
-
Thome
veterán
válasz
gamek!ller #49 üzenetére
Majd azzal fog jönni, hogy ő nem vágyik erre.
Amúgy a tektekteket pont nem bírom meg a zenéit, de ha valakinek ez jön be, ez is egy stílus, csak ebbe nem gondolnak bele egyesek.
-
djculture
félisten
-
baluka26
veterán
Nem találok neten semmit erről.
Hát, a profi foci kizárja az egyetemet kb. teljesen, hidd el. Van barátom, aki nagyon jó képességű agyban, de az NB2-es foci miatt most szünetelteti egyetemet (gépész), pedig az is jól ment neki
Ettől függetlenül miért lenne gond, hogy odajár a fia? Lehet, hogy nagyon jó képességű.
-
-
koshmar
veterán
Én sosem tartottam hülyének Pákót. Évekig csak hallgattam, ahogy orrba-szájba szapulják...
Sőt, nekem valahogy mindig is szimpatikus volt, a maga szerencsétlen módján.
A magyar mondatain például folyamatos jelleggel sírva röhögtem.
Nem rosszindulatból, hanem mert vicces, ahogy darálja a szavakat. -
Kassadin
addikt
"Amúgy sok kurva okos magyar külföldön 10 év munka után 2 szónál nem tud többet mondjuk németül..."
Ne abból indulj ki, hogy xy évvel ezelőtt bárkit felvettek bárhová. Manapság ez már nem így működik.
Megint más dolog, hogy a saját érdekük lenne, hogy tudják az adott ország nyelvét.
-
baluka26
veterán
-
-
Raucher
tag
Nekem a Pákóval nincs bajom.
DE!
Koncepciós perben elítélném a következő személyeket.
Az útlevélkezelő, aki első alkalommal beengedte az országba, 6 hónap felfüggesztve.
Minden további útlevélkezelő, aki visszaengedte az országba, 1 év felfüggesztve.Aki először mikrofon és színpad közelébe engedte másfél év felfüggesztve.
Aki(k) szerződést kötött(ek) vele, kettő év.Indoklásban a magyar és európai kultúra elleni összeesküvést emelném ki súlyosbító körülményként.
Hozzáteszem, nagyon nagy szükség lenne, afrikai, keleti, ... születésű emberekre a médiában, hogy oldódjon a külföldiektől való idegenkedés. De nem bohócokkal és kibeszélő show-ban bohóckodókkal kellene kezdeni, úgy hogy magyarul sem tudnak.
-
Tom5
addikt
-
moha21
veterán
Nektek tényleg nem tetszik ???
-
-
GabN73
addikt
Na, ha ezt így felolvassa nekem, ahogy leírta le is szopom! Beszélni nem tud, írni meg igen. Jó kis sablonszöveg, remélem jól lehúzták érte.
Az átmatricázott noti, az mindent visz...
Majka is "belehal" az életbe, holott kereskedelmi csatornákon műsorvezető, vv óta celeb, és "repper". Őt se hiába b*szták át pár millával.
Ő is megérdemelte, pákóval együtt mehetne gázkamrába.
-
Z86
őstag
5 sec. után bezártam...
-
djculture
félisten
Mindjá kettétépem a vizsga oklevelemet ha ilyen fszok dj-nek hivják magukat...
-
localhost
Közösségépítő
Ki ez a két műanyag pasi a videóban ?
-
moha21
veterán
"Felkészültségemet, és lemezek iránti szakmai alázatomat Dj Dekának köszönhetem, míg fergeteges ritmusérzékemet egyenesen a nyugat afrikai füves szavannákon előtöltött gyermekéveim alatt égette a perzselő napsütés lelkembe. Ezt az Úr adta talentumot hoztam magammal mikor tizenöt éve Budapestre költöztem, és mit adott isten, ebben a gyönyörű Metropoliszban Didikirállyá léptettek elő az angyalkák. Úgy gondoltam, hogy a mulatós mellett nem csak a konga dobokon, de a lemezjátszókon is megmutatom milyen is az afrikai virtus. A gyöngyöket Nigériai származásom, és a törzsi kultúra előtti tisztelgésem jelképeként viselem. – Remélem anyám Mária büszke lesz rám! - A zene stílusomban nem csak napjaink slágerei, hanem afrikai zenei momentumok is fellelhetőek lesznek. Szeretném, ha a magyar fiatalok betekintést nyerhetnének ebbe a zenei világába, és elrepíthetném őket mindenegyes partin egy hosszú, kalandos időutazásra. Emberek ! Emeljétek fel a kezeitek ! Mindenki! Mert itt az idő megszületett az ország fekete báránya! A topless dj-k királya! Figyeljetek rám, mert percek kérdése és robban a topless bomba!
Üdv , a Fekete Bárány alias Fekete Pákó""
-
mrlt
tag
El se akar indulni a videó, szerintem jobb is.
-
Nordic
Közösségépítő
Ungarise csiriz, ahogy Hofi mondaná...
-
moha21
veterán
A fekete barany a hazban.
-
pro70
senior tag
Mé háúúsz..mék szom noóójsz
-
baluka26
veterán
Legjobb az a "MacBook".
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
-
darál0w
Jómunkásember
köszönet a forrásnak, csizmásnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged