- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
Wow...nos...látom nem mostani poszt, de ehhez azért hozzászólnék...
Chris Lawyer személyesen a barátom (nem, mielőtt elkezdődik a fikatenger ami Magyarországon jó szokás, nem mostanában lett az, kb. 4 éve ismerem, amikor még nem volt híres)...
Hogy miért bocsájtottam ezt előre?
Azért mert a 6 loop az nem gyengén túlzás, amit itt most leírtál (nagyon keveset mondtál)...a legszimplább számai kb. 14-15 sávosak, a legkomplexebb pedig 80+...(közel 90 sávos)...
Megnézném hogy az itt lévő emberek, akik nagyon tudják hogy ki milyen sz*r producer mikor látnának át 90 sávot...természetes hogy ezt tudom, mivel a barátom, és annak idején én is belekezdtem a "producerkedésbe" a segítségével, de idő híján én abbahagytam...
A srác nagyon tehetséges, de főként fogyasztható zenéket ad ki mostanában, ami "mindenkinek" bejön...
Én ismerem az elborultabb oldalát, ami nekem nagyon tetszik, de ezt nem mutatja meg a publikumnak, mert sokan nem éreznék át, vagy nem tetszene nekik...Mindenesetre ha a right on time sikere kiakasztott, akkor ajánlom a Sao Paulot tőle...még ha nem is tetszik, azt el lehet ismerni, hogy jóval komplexebb, mint a ROT...
egy végighallgatást pedig mindenképp megér!
-
baluka26
veterán
Nem találok neten semmit erről.
Hát, a profi foci kizárja az egyetemet kb. teljesen, hidd el. Van barátom, aki nagyon jó képességű agyban, de az NB2-es foci miatt most szünetelteti egyetemet (gépész), pedig az is jól ment neki
Ettől függetlenül miért lenne gond, hogy odajár a fia? Lehet, hogy nagyon jó képességű.
-
baluka26
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged