Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kNG

senior tag

A felölelésről még annyit, hogy Christ senki sem ölelte fel, kezdetben Tomy Montana-val zenélt (Chris Lawyer & Thomi), miután ez a duó megszűnt, önmagát ölelte fel, önmagát reklámozta, lényegében az önmarketing és egy jól sikerült szám segítségével került be a köztudatba...nem istápolgatta, ápolgatta senki...

Sokkal inkább elismerendő Chris tevékenysége mint pl. Fluoré, vagy Dj Seherezádéé, és még sorolhatnám :D...

• kNG

senior tag

válasz GabN73 #27 üzenetére

Wow...nos...látom nem mostani poszt, de ehhez azért hozzászólnék...
    Chris Lawyer személyesen a barátom (nem, mielőtt elkezdődik a fikatenger ami Magyarországon jó szokás, nem mostanában lett az, kb. 4 éve ismerem, amikor még nem volt híres)...
    Hogy miért bocsájtottam ezt előre?
    Azért mert a 6 loop az nem gyengén túlzás, amit itt most leírtál (nagyon keveset mondtál)...a legszimplább számai kb. 14-15 sávosak, a legkomplexebb pedig 80+...(közel 90 sávos)...
    Megnézném hogy az itt lévő emberek, akik nagyon tudják hogy ki milyen sz*r producer mikor látnának át 90 sávot...természetes hogy ezt tudom, mivel a barátom, és annak idején én is belekezdtem a "producerkedésbe" a segítségével, de idő híján én abbahagytam...
    A srác nagyon tehetséges, de főként fogyasztható zenéket ad ki mostanában, ami "mindenkinek" bejön...
    Én ismerem az elborultabb oldalát, ami nekem nagyon tetszik, de ezt nem mutatja meg a publikumnak, mert sokan nem éreznék át, vagy nem tetszene nekik...

Mindenesetre ha a right on time sikere kiakasztott, akkor ajánlom a Sao Paulot tőle...még ha nem is tetszik, azt el lehet ismerni, hogy jóval komplexebb, mint a ROT... ;) egy végighallgatást pedig mindenképp megér!

Új hozzászólás Aktív témák