- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Ez kb olyan, hogy most a kék vagy a piros kabát a jobb.
Ízlésen nem lehet vitatkozni.
Bár az ideális arányok, elrendezések, terek jobban definiálhatóak, és szerintem ebben nagyon jó a Logout. De lehet, csak megszoktam, azért..Minden esetre előbb-utóbb minden változik. –neked szerencsére, nekem sajnos.
-
Dany007
veterán
válasz
szaszlaci #19 üzenetére
Én se azt mondtam, hogy rontsák el
De egy modernebb formát el tudnék viselni. Amit nyilván én leginkább a címlapra értettem.
A lényeg úgyis a fórum. Hogy könnyen olvasható legyen, a szemnek kényelmes színekkel és így tovább. Ettől függetlenül nem feltétlen jelent romlást egy új design.Nekem pl a PH!-s design is tetszik. Persze tény, kicsit káoszos a főoldal, de az is tény, hogy rengeteg infót kell megjeleníteni. Az már más kérdés, hogy egyesek szerint a fórum színei nem túl szemkímélőek. Engem spec az sem bánt.
-
szaszlaci
addikt
válasz
DeltaPower #8 üzenetére
Nekem is ez a véleményem, a jelenlegi logout megjelenés hibátlan. Egyszerű, ízléses, okos és jól elrendezett. Valamint kb a leggyorsabb.
Valahogy Win7 alatt is visszaváltottam a klasszikus megjelenítésre. -
sbazsi
veterán
válasz
DeltaPower #8 üzenetére
+1
Legalabb ezt ne rontsak el. -
Dany007
veterán
-
Nem értem miért olyan nehéz legalább a középre igazítást megcsinálni.
-
Domxc
senior tag
Logout alól fórumozok többnyire, úgyhogy én is hiányolom. Jók lettek.
-
-
Dany007
veterán
válasz
netpeti98 #10 üzenetére
Ezt nemértem... Igaz többnyire én is logout alól fórumozok, de átszoktam menni PH!-ra is. Mármint, hogy a fórum is PH!-s. Abszolút nem vettem észre akadást, se lassúságot. Ekte u.a.
Továbbá azt se értem mi a gond a design-nal? A fórum rész gyakorlatilag ugyan az, mint itt, csak egy kicsit mások a színek, de az sem vészes.
Szóval nemértem...Btw, amit én csináltam az csak a címoldalra vonatkozik
Fórumról még nem gondolkodtam. Ott azért a színek kiválasztása fontosabb, átgondolandóbb feladat.
-
netpeti98
addikt
Tetszik. De egyenlőre jobban szeretem ezt a kinézetet mert gyorsabban megy a fórum régebbi gépeken (gondolok itt arra hogy hamarabb jönnek be a hszek a logouton mint a ph!n)
Üdv netpeti98
-
kmisi99
addikt
Remélem soha. Engem az az új kinézet nagyon zavar csúna tiszta csilivili.
-
DeltaPower
addikt
Mióta a PH család designt váltott, kizárólag logouton keresztül fórumozok. Úgyhogy remélem ezen soha nem lesz designváltás.
-
Dany007
veterán
"a logout meg mindig a lapcsalad jatszotere"
Sokszor én is ezt érzem
És nem pozitív értelemben.
De akkor inkább fogalmazzunk úgy, hogy modernebb lenne. Nekem amúgy tetszik az új PH! design. Igaz maga a PH meg a MA kicsit káoszos tud lenni, de a Logoutnak ettől még nem kellene.@huntermati:
Köszönöm!
-
dabadab
titán
En azert szeretem a logout mostani dizajnjat, mert ezt a lynx is normalisan rendereli.
-
Воланд
titán
"Meg picit talán komolyabbnak is tűnne a jelenleginél"
komolyabb? minek? szvsz a logout meg mindig a lapcsalad jatszotere, leszamitva egy-ket* jol sikerult szakmai, cimlapos irast (amirol nem derul ki a megjelenes napjan, hogy mashonnan masoltak
), meg egy-ket* normalisabb szemelyes bejegyzest.
*nyilvan nem egy-ket irasrol van szo, csupan az aranyokat szeretnem erzekeltetni, hogy en hogyan latom.
ettol fuggetlenul jok a kepek.
-
albert8
veterán
NE piros legyen
-
EczkE
veterán
Nem rossz ez. De sokan már annak is örülnének, ha középre lenne igazítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest