- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
válasz
Kassadin #103 üzenetére
Pedig nekem volt 800 és 1000-es is. Igaz azért kb. mindent vállaltál már + nagy haverság a főnökökkel ilyenek. Vecsésen ahol van az a sok bevásárlóközpont, ott osztrákokkal melóztunk, mai napig nem tudom mit kerestem ott, mint diák. ( Csempézés, hideg burkolás ment kb.
).
Az 1000-es órabér meg kamionokat pakoltunk, Gödöllő fele. Én 500 Ft alatt Pesten nem mentem dolgozni. most már itthon sem 500 Ft a minimum. Amúgy néztem volt barátnőmmel, szinte semmi értelmes diákmeló nincs mostanában.
(#104) mephi666 : Egyetértek. Mondjuk jó a diákmeló arra, hogy egy kis pluszt szerezz, de megélni lehetetlenség belőle ( nappalis suli mellett ). Levelezőn meg nem kapsz nagyon diákmunkát.
Egyedül a programozás vagy egyéb mérnöki cuccok vannak még 800-1000 Ft-os órabér körül, de ahhoz sokszor olyan tudás kell, hogy kiröhögöd őket. Tehát aki vágja a dolgokat az 2-szer annyiért is simán elmegy akárhova.
-
moha21
veterán
600 Ft/h alatt nem nagyon van diákmeló, az sem napi 12 órában. Ebből meg lehet saccolni mennyit keres/költesz. iPhone nem futná belőle, ha a rezsit is fizetnéd vagy esetleg a kaját.
Nem kötekedés akart lenni, én is dolgoztam diákként és úgy éreztem abból a pénzből veszem a cuccokat. Igen csak kajára kaptam pénzt.
-
moha21
veterán
Nem a vérgürizésről van szó. Bár azért nálunk vicces a pénztáros meló is + a bakter is. Egyik sem egy agyonhajtós meló.
De a pályák egészen szarok már, nekem a XXI. században ne 30 km/h legyen már az átlag sebesség.
Eltűnt a dohányzó kocsi is. 1 db kocsinak nem mindegy? Én is leszoktam a cigiről, meg sosem okozott gondot nem rágyújtani, de most legalább mindenki szívja peronom, WC + mindenhol.
Pályákhoz visszatérve. Pár éve csinálták Gyomától MEzőtűrig vagy meddig a pályát. Azt hiszem [link]
Na nem régen lett átadva. Erre jövünk haza és toporgás 30-al ismét. Kérdezem a mozdonyvezetőt mi van? Azt mondja szar majdnem az össze beton talpfa amit letettek kemény 1-2 éve. Naivan megkérdeztem, hogy miért nem vonják felelősségre a céget?
A válasz a szokásos, már rég csődeljárás stbb van a cég ellen. -
moha21
veterán
Tudom, hogy mennyi a benzin, sajnos nekem is kell tankolni néha. ( Sőt most kellett benzinszivattyút cserélni :S ), sokkal kevesebbet is használom az autót. Mondjuk melóba 4-5 emberrel szoktunk menni.
Azokat kellene fizetésre bírni, akik megtehetnék, hogy járnak BKV-val, de mégis szarnak rá.
Ennyi erővel egy vidéki lakos adójából miért fizeti a BKV-t?Komolyan tavaly vagy mikor ment a TV_ben, hogy a kormány átvállalja az adósságot. Tehát az egész ország. Hát kérem fizessen aki Pesten van.
-
moha21
veterán
Mondjuk ez a "mi volt előbb a tyúk vagy a tojás" esete. Pénz nélkül nem tudják rendbe hozni ( bár idáig pénzzel sem ment ) a BKV-t.
Egyébként miért pont 10.000? Miért mindenkinek? Miért csak ilyen binárisan tud gondolkozni a mindenkori kormány? Ja tudom nincs idő elemezgetni...
Maga az ötlet nem biztos, hogy rossz, de kombinálva lehetne más ötletekkel valami emészthető formában beterjeszteni.
(#17) DeFranco: Nyilván senkinek nem érdeke, hogy kettétörjön egy busz. Vagy esetleg aki 200 milliós jutalmat kapott annak mégis? Mert mondjuk egy új Volvo 50 millió körül volt, ha jól emlékszem.
A vasútnál sem tudom, hogy kinek az érdeke a visszafele fejlődés, mégis ez megy.
-
moha21
veterán
Ez szép és jó, de kicsit talán a géppark színvonalán is kellene javítani, mert a metrók száma is nem több, hanem kevesebb, pedig az utasok száma nem csökken.
(#13) DeFranco : Én sem férek fel rá mindig, pedig nem zavar a nyomorgás. Meg más, hogy nem az a legnagyobb probléma. Mert 4-6-os az jár sűrűn.
De ilyen Örsről száz akárnyhanyas busszal eljutni valahova nem egyszerű.. -
moha21
veterán
Ez nem az ő ötlete, hanem valamelyik kerületi polgármesteré és Tarlós nem támogatja, viszont a minisztérium igen.
(#4) danih: Mondjuk kicsit gáz, hogy van BP meg a a vidék. És itt vidék alatt a Tiszántúlt értem nem Győrt.
Majd valószínű az lesz, hogy sokan költöznek papíron erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Spórolós topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged