- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Ez meg a másik lehetőség.
Bekóstolnak, megszellőztetnek valami igazán radikálisat, amelyre a válasz hatalmas elutasítás. De ugye kell pénz, ezért lebegtetik a témát, körbejárják minden irányból, szakértők nyilatkozgatnak, a témát objektivizálják és elvonatkoztatják. Aztán hopp, bejelentik, hogy mégsem ennyi lesz, hanem sokkal kevesebb, az egységsugarú állampolgár pedig fellélegez, hogy "huhh, legalább nem annyi", és fizet, hiszen a gondolathoz már hozzászokott.(#123) fordfairlane: Index? Jujjazdeciki kamuolyatnemolvasok fújjzsindeksz
-
mephi666
nagyúr
utolsó félévemben (2006/2007 első félév) egyszerre 2helyen nyomtam diákmelót: egyik helyen 8:00-12:00, másik helyen 15:00-20:00 és csak szerda délután nem melóztam, mert akkor kellett bent lennem... heti 40órám megvolt és még a minimálbért sem kaptam meg... (alig kaptam 60at) ex-el együtt laktunk, ebből kijött a rezsi meg a kaja fele és kb. ennyi... havi 10-15nél többet nem lehetett megspórolni (ezt is csak nagyon szűken)
és szerintem most sincsenek a diákmelósok jobb helyzetben
-
k.
őstag
Jelenleg nincs munkám, vállaltam volna, de nem engedték, első félévben.(Főiskola)
Hamarosan leteszem a jogsit és aztán vállalok munkát.
Nem diákmunkát egyébként, egész jó havi fizuért, ismerős ajánlotta. Szóval ne a 600ft és tsaiból indulj azért ki.
Az iphone szülinapra lett, spóroltam, vaterán adtam-vettem, és kaptam egy kis szülinapi pénzt, úgy jött össze.
De azthiszem fejezzük be az én és családom anyagi helyzetének taglalását, igyis túl sokat tárgyaltunk erről. -
DeFranco
nagyúr
Na a vasút, az egy hosszú mese, azon kívül, hogy egy szociális foglalkoztató, mást nem tudok felhozni ellene. Az ottaniak tényleg vért güriznek sokszor, hogy hogy lehet szebben-jobban, csak az adott feltételek mellett nehéz ügy. Komplett idióták azért ott is vannak
Dolgoztam ott pár évig, tudom milyen hivatástudat van ott.
A vezetői prémiumok persze más kérdés, az nyilván szúrja mindenki szemét, meg is értem... ezzel szemben nincs ellenvetésem, ezt ki kellene gyomlálni a rendszerből.
-
DeFranco
nagyúr
A busz is a forgalom miatt halott ügy, de ez közlekedésszervezési kérdés. Valahol kialakítanak egy buszsávot, már a fél lakosság hörögve fetreng, hogy már megint nem lehet haladni az ótóval, nem ezért fizette ki érte egy fél lakás árát.
A szerelvények állapota pocsék, ez tény, de tudtommal nem jut a felújításra. Épp a múlt takarékossági intézkedései miatt. Ez addig így is lesz, amíg nem lesz egy nagyobb tömegszerencsétlenség. Szerinted a cég érdeke, hogy törnek ketté a csuklós buszok? Nemigen.
@baluka26: nyugati - moszkva
-
danih
veterán
Valóban azt rebesgetik, hogy valamelyik kerületi kiskirály ötlete, de mivel nem neveztek meg senkit, ezért ez ennek megfelelően kezelendő.
Mindenesetre, bár ugye az egész képlékeny, részemről kétségtelen, hogy ezzel megindult a zemberek "megdolgozása". Most visszavonják, de addig eljátszunk a gondolattal, majd hozzászokunk(#11) baluka26: Egyébként nem értem, most növelték meg a gázolaj jövedéki adóját. Miért nem fedezik abból a többletbevételből az ügyes-bajos dolgaikat?
Annak már az intézkedés meghozatala előtt megvolt a helye - a költségvetési deficit betömködése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest