- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Itt pesten én nem mernék bringát használni. Az autósok nagyrésze nincs felkészülve rájuk, sőt, ha még kicsit vakmerőbb is az illető, nagy galibát okozhat.
Múltkor egy kivilágitatlan bringás jött velünk szembe, de legalább 40el tekert, alig birta fatter elrántani a kormányt, úgy hogy a kis utcában ne csapjuk a parkoló autónak a kocsit. Ha nem veszi észre, csatt lesz.
Vagy mondhatnám, nálunk, van egy kanyar, amit átszel egy bicikli út. Nem egy baleset volt, hogy elcsapta a kocsi a bringást, mert olyan szögben jött, hogy nem szúrta ki. Ehhez nekem nincs kedvem. Vidéken, vagy kisebb városokban ez nem gáz, de itt pesten én nem szeretném. -
Dany007
veterán
Persze, hogy nincs. Hiszen csak az a lényeg, hogy valahogyan lehúzzanak még egy rakást pénzt az emberekről, mert másképp kigazdálkodni nem tudják...
Csak azt nem értem, külföldön ez mért működik mégis? Lehet ott sem nyereséges a tömegközlekedés, okés. De azért mégiscsak sikerül karbantartani a gépparkot, illetve újítani is rendszeresen. Mindeközben a jegyárak sem szaladnak az ég felé. És talán a cég se akar minden hónapban csődbe menni, mint nálunk.
Ezzel szemben nálunk az árak is aránylag magasak. A metrókocsik 40 évesekHetente füstöl el egy... Szóval itt valamit nagyon rosszul csinálnak. De tudom azért a jutalom jár! Naná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest