- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
600 Ft/h alatt nem nagyon van diákmeló, az sem napi 12 órában. Ebből meg lehet saccolni mennyit keres/költesz. iPhone nem futná belőle, ha a rezsit is fizetnéd vagy esetleg a kaját.
Nem kötekedés akart lenni, én is dolgoztam diákként és úgy éreztem abból a pénzből veszem a cuccokat. Igen csak kajára kaptam pénzt.
-
Dany007
veterán
Akkor nézd objektíven. A magyar átlagkereset havi ~135.000 forint. Ez az átlag. Ezt illetve ezen érték körül keres a magyar lakosság többsége.
Aztán innentől kezdve el lehet dönteni mennyi havi kereset minősül jómódúnak illetve gazdagnak.
Szóval fölösleges azt nézni, hogy kinek az agyában milyen kép alakul ki, mert az szubjektív. Ott a ksh szerinti átlagkereset. Na ahhoz lehet viszonyítani.
És bizony aki 6x annyit keres, mint az átlag magyar, az bizony gazdag. De van ennek még fokozata isA jómódú szerintem ennél lejjebb van.
-
Psychonaut
veterán
Tudom, hogy diak vagy. De ha diakkent sajat autod van/lesz, es tudsz ennyit kolteni kozlekedesre havonta (mert nem kell peldaul a szuleidnek "besegitened", vagy legalabbis nem nagymertekben), akkor bizony a modosabbak koze tartozol. Meg ugye ott vannak az Apple cuccok, azokat sem engedheti meg maganak akarki. De szerintem nem en fogok neked ravilagitani arra, hogy jomoduak vagytok, ha magadtol nem latod.
-
mephi666
nagyúr
bicikli? nekem kecskeméten kb fél óra volt busszal, átszállással, sétával a munkahelyemig... ez bringával a legdurvább jégen is megvan 20-25perc alatt és elég majdnem fél órával később elindulnom... (mondjuk esőben, szakadó hóban nem épp kellemes, de -10ben mondjuk kellemesebb, mint a buszon vacogni, amikor fűtés sincs)
-
Psychonaut
veterán
Én magam nem sorolom a módosabbak közé <-> nekem a normális közlekedés 2 havi benzinnel számolva megér 30-40 ezer forintot
LOL
Eskuszom neha nem tudom eldonteni, hogy direkt trollkodsz, vagy tenyleg ez a velemenyed.En keresnek kiskaput. Ha nem lesz, akkor nem fogok bent vezetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest