- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
David93Pecs
tag
Hehh,azthittem ez nem túl gyakori jelenség és csak pár elvetemült hagyja magán.
Oszt.társamon láttam először,aki tavaly nyár óta hordja a Rockmaratonos karszalagot,de már nagyon rondán rongyos,és abba eszik-alszik-szarik. -
hoffman_
nagyúr
Nekem is megszámlálhatatlan ismerősöm élt a dizájnelemmel. Én ahogy kijöttem utolsó éjjel, már vágtam is le a p*csába. Szekrényben jó az, Queen koncertjegyet se dobunk ki, de ebben rohadni? Az az 5 napi fürdés is szar volt azzal a vacakkal, ott rohadt vizesen a kezemen fürdés után egy órát, baah
megjegyzés: Az "ott rohadt" természetesen nem szó szerint, azért annyira nem dzsuva a cucc, de hát az órát se szereti az ember fent hagyni fürdéshez.
mod@danih:
Most nézem, szar életed van, meg volt mondva. Hát, sajnálom, hogy csak ezért írtad, azért nekem tetszett
-
Brutális eb
addikt
Rajtam van még a 95-ös az még jó fesztivál volt.
-
Kephamos
addikt
Szerintem félreértitek a helyzetet. Manapság már nem a sima viaszospapír jellegű karszalagok a menők, hanem szép kis szövetből készültek. Egyáltalán nem büdösödik, nem rohad be, agyhúgykövet sem kap tőle az ember. Ez szerintem csak kb annyira gáz, mint kék pólót hordani. Semmi extra. Van akinek tetszik, van akinek nem, illetve egyes körökben státuszszimbólum.
Mellesleg én minden fesztivál után levágom magamról. Csak az órámat vagyok hajlandó elviselni a csuklómon.
A fürdés meg nem hiszem, hogy a karszalag függvénye lenne. Sokkal inkább a nyakláncé. Ezt mindenki tudja. -
Peethy
őstag
Engem inkább az idegesít, hogy a csapból is a filatáskák leszólása folyik. Komolyan, több bejegyzést olvastam már ezzel kapcsolatban, mint amennyi táskát láttam.
Amúgy meg a stílus tetszik
Én is magamon szoktam hagyni koncertes-táboros karszalagokat 1-2 hétig, de utána leveszem, mert már kezd idegesíteni
-
Apollyon
Korrektor
Még hozzátenném, hogy aki pl nem trú metáller mint én, annak fogalma sincs mit jelent egy ilyen karszalag. Rajtam azért van már kicsit több mint négy éve az a karszalag, mert az volt életem első IMMORTAL koncertje, ami életem kb egyik legnagyobb élménye. Főleg úgy hogy a hasonló személyeknek mint én a ZENE az egyik legfontosabb az életben, ezért egy ultra mega giga koncert belépője kb ereklyének számít! "Te is ott voltál??? -IGEN, mekkora koncert volt az emberr!!!!!!"
Feeling
-
Apollyon
Korrektor
Nekem is megvan még 2010-es Metalfest-es karszalagom. Sőt, még a 2007-es Metalcamp-es karszalag is rajtam van, ami bár minőségibb, de a masszív műanyag összefogatójának egy résében már megjelent a vízkő. És igen, velem fürdik, egyáltalán nem igénytelen, sőt meg is jegyzik mi ez a klassz cucc a csuklódon
Problem? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Cthulhu Dawn #39 üzenetére
az miből van?
-
Воланд
titán
Tökéletes írás, főleg az utolsó mondat ütött.
-
albert8
veterán
válasz
Mr.Csizmás #40 üzenetére
hát ez nagy
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Cthulhu Dawn #39 üzenetére
real hero
-
nem_tom
őstag
Az ilyen belépő karszalagokat (strand, vidámpark, egyéb) én is sokáig hordom. Amíg még nem olyan tropa. Csak úgy a poén kedvéért.
-
Nordic
Közösségépítő
No mivan,csak én fürdök minden másnap?
-
zH.
senior tag
mindegy, szerintem elég szar életed lehet, ha ilyen pitiáner hülyeségeken leállsz ráadásul bejegyzést is írsz róla. na, utolsó poszt ebben a trágyában.
@csƵ: attol hogy bizonyos kor felett vagy meg lehetsz egy arrogans f.
mindenki ilyen buszke, hogy 18+ eve el? remelem ez a legnagyobb boldogsagod. -
JoeYi
őstag
tesco pontos fila?
-
zH.
senior tag
gagyi
-
BMWFan
senior tag
"Hé! A filatáskád itthagytad!"
-
albert8
veterán
NEkem is van pár, de én a fijókban tarom
Nordic
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Psychonaut #4 üzenetére
2-3 éves karszalag? nemár...
-
Nordic
Közösségépítő
Nem értem miért baj az ha valaki ritkábban, vagy egyáltalán nem fürdik?
-
samfishR
senior tag
outlook bérletet le nem venném magamról egy évig az biztos..
-
vans?
őstag
Nekem tobb baratom is van, aki hordja a karkotojet a kov. evi VOLT-ig... Nyilvan en nem tennem meg, de egyaltalan nem zavar, hogy magukon hagyjak, nem az en dolgom.
-
Huma
addikt
válasz
Psychonaut #4 üzenetére
Nem rohad le róluk?
-
baluka26
veterán
Nagyszerű irás
-
r4z
nagyúr
válasz
Psychonaut #4 üzenetére
Az megint egy más történet, hogy miért van rajta valakin a karkötő. Szép emlék, "vallás" (gondolok itt például Cthulhu Dawn-ra), esetleg - amiről a bejegyzés is szól - rajoskodás, miszerint "Kint voltam a Szigeten, kiscsírák!"?
-
Psychonaut
veterán
Van olyan, aki meg 2-3 eves karszalagokat is hord magan...erdekes emberek vannak, na.
SZERK: RazorGTR1: nekem is van elrakva par karszalag (emlek), de minek hordjam a kezemen?
-
r4z
nagyúr
Zseniális.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nekem még a 2010-es Metalfestes, és Rockmaratonos karszalag is fent van, de mivel én egy büdös rocker vagyok így megtehetem.
-
lsebestyen
addikt
A volt karszalagom én is hordtam egy hétig, de utána tényleg elég nyomi állapotba került. osztálytársam pl gyűjti őket, nekem csak egy halom szemét lenne, emléknek ott a fejemben.már amelyikre emlékszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged