- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Eleve nem ertem Budapesten belul miert kell barmilyen autoval kozlekedni, mikozben a BKV szerintem kifejezetten jo. Amig Budan laktam az autonk hetekig allt a parkoloban a panel elott, utolag meggondolva teljesen felesleges volt tartani (vetelar + uzemanyag + fenntartasi koltseget szamolva jobb lett volna taxizni amikor epp kellett a kocsi valamiert).
Agglobol bejarasra a busz/vonat remek alternativa, szemelyes tapasztalat busszal kb. 30 perc beerni a fovarosba nekem, ami autoban ulve se sokkal kevesebb, de legalabb stresszesebb.
Videken nincsenek olyan napi tavolsagok, amit nem lehetne egy ilyen elektromos csodaval megoldani, anyosomeknal kb. mindenki benzines autoval megy gyakorlatilag a budira is, de a ket utcara levo boltba mindenkepp. Miert?
Nem ott van az igazi dilemma, hogy benzines/dizel/eletromos, meg hogyan alakul a hatotav, hanem hogy miert ragaszkodunk egyaltalan ennyire az autohoz.
En megtartom a benzines oreg automat, mert nagy a csalad es neha videkre kell menni, de ezen kivul szinte sosem hasznalom, mert van biciklim, rollerem, jar a vonat, busz.
Szerintem ez kornyezetkimelobb, mint megvenni egy elektromost (amit ugye le kell gyartani, majd egyszer szemetre kerul) az oreg melle masodiknak, es azzal jarkalni mindenhova.Persze mindig lehet a pontjaimra egyedi eseteket felhozni ellenervkent, okes ok jarjanak amivel meg tudjak oldani az eletuket, de a tobbsegre azert szerintem igaz amit irtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A piac legolcsóbb elektromos autója, ennek megfelelően ez tényleg egy akkumulátorcsomagon guruló közlekedőedény, de a célra éppenséggel megfelel.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest