- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
mondjuk szerintem normál esetben nem kell a hash, nem is default.
ja, valahogy úgy képzeltem, hogy a diffet-incrementet képezni rsynccel, aztán tar és gpg.
az xp saját titkolója volt jó, az tényleg file szinten titkolt. perszer ahhoz kéne egy online titkolt backup is a diffhez.
de nekem még mindig az ilyen extra fájlok problémásak, mint virtuáldiszk vagy thunderbird mail konténer. ott busz mindent, még mindig egyetlen esélyed egy távoli rsync szellem, hogy az ilyen giga fájloknak csak a dirib-darab checksumjait hasonlítsa a hálón át, aztán meg csak a különbséget küldje át.
többek közt ezért maildirelek mbox helyett a saját szerveren, elég szívás még lokál neten is, míg a thunderbird gmail local cache átdarál x gigát 2 új spam miatt.
-
dabadab
titán
"addig nem fognék neki egy ilyen megoldásnak, amíg nem tudom biztosan, hogy az lvm tetszőleges darab fájlon is működik."
Megprobaltam utananezni, ugy tunt, hogy nincs erre vonatkozoan semmi korlat, az LVM1-ben volt annyi, hogy maximum 65536 PE lehetett egy logical volume-ban. Egyebkent az jobban aggasztott, hogy mindegyik file-nak kulon loopback device kell, de ugy tunt, hogy ez se problema.. Ha minden jol megy, akkor ma este ugyis osszerakom az LVM-es reszt es akkor ki fog derulni, hogy beleszaladok-e valami korlatozasba.
"A másik nagy kérdés, hogy mit akarsz backupolni?"
Mindenfelet, pl. a komplett /home-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest