Hirdetés
- Bolondok napi videóban leplezte le a OnePlus a 13T-t
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- „Biztosan” visszatér az Exynos a Galaxy S26-tal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
És ha engem idegesít hogy mindenkit idegesít minden?
-
mepet
addikt
Üdv minden ideges kollégának! Innen találtam ide.
A következő kardinális kérdés merült fel bennem, amihez gondoltam, hogy nyitok egy új topicot, de talán előbb megpróbálom, hátha a hozzám hasonló okokból idegeskedők közül valaki tudja a választ: minek kell minden új fórumtéma nyitásához új blogbejegyzést készíteni? -
somogyib
őstag
válasz
unclefucka #27 üzenetére
Ha már II. vh, akkor nekem inkább Patton tábornok sisakja kellene. Megoldható?
Régebben apám sokszor nézte a II. vh.-ról szóló dokufilmeket. Egyszer megkérdeztük, hogy miért nézi mindig ezeket. A válasz: "hátha egyszer a németek győznek"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval akkor mondhatjuk, hogy ez lényegében a Topiknyitási kényszer topik társtopikja?
-
unclefucka
senior tag
válasz
nyisziati #21 üzenetére
Rommel ezredes inkább katona volt, mintsem náci.
Bár bizonyítani nem sikerült, de részt vett a Hitler elleni merényletben, amiért meg is kapta a "selyemzsinórt".Riko Matsumoto-chan pedig kvázi tiszteletből használja a nevét, ahogy teszi ezt a csapatának a többi tagja is, akik szintén legendás hadvezérektől kölcsönzik a becenevüket.
De annyit azért elárulok, hogy van itthon néhány Reichspfennig. De se nem ingyen, se nem elvihetők.
-
Jhonny06
veterán
Tekintve, hogy gyakorlatilag minden hír alatt (ez a lapcsaládokból összesen van vagy napi 50) nyílik egy külön "topic", ha valaki hozzászól, szerintem elférnek az új topicok is.
-
somogyib
őstag
Ez egy hiánypótló topik.
(#13) Lauda Igazad van, én is ismerek párat. Pl.: link
-
judas13
addikt
Mibű?
-
nyisziati
veterán
válasz
unclefucka #20 üzenetére
Mi a helyzet az "Ingyen elvihető náci relikviák" topikkal?
-
unclefucka
senior tag
Ez mekkora jóság!
Amúgy a Logout szerintem is vesztett a színvonalát tekintve.
Azonban, ha abból a szempontból nézzük, hogy ha kiszűrjük a lényegtelen dolgokat, akkor azért van egy-két nagyon jó téma.
A Szovjet űrprogram pl. kifejezetten jó, mindet elolvastam az elejétől fogva. -
Tamás88
őstag
Azért még nem egészen, vannak még érdekes topikok. Ha megjelenik egy teszt, vagy egy régiség, netalántán "mit vettem a bolhapiacon" topik, azokat mindig elolvasom, hiszen az nem egy labor körülmények között készített teszt, hanem a hétköznapi keretek, és körülmények között létrehozott tesztek, ami sokkal inkább megfelelnek a valóságnak, és a marketing szagot sem lehet érezni. A bolhapiacos meg azért jó, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen olcsón lehet jó cuccokhoz jutni.
Amúgy meg megsúgom, hogy szabad országban élünk, így mindenki olyan topikot nyit (a szabályok betartása mellett), amilyet szeretne.
-
vwpolopg
őstag
Jövök és itt is hőbörgök egy sort
#ezatopicisminek
-
Nem kattintok bele és kész. A logout is egy szemétdomb lett az utóbbi években.
-
Akkor ez egy topic, ahol a szop*fantomtól kezdve az Intel vs. AMD témán át a kvantumfizikáig minden egyben kibeszélhető?
-
nullpoint
őstag
Mékellmindennekújtopicotnyitni??
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4 üzenetére
Irónia?
-
icemad
nagyúr
Tököm tele van, hogy aki ráér, minden külön topikot eltud olvasni, mert ráér... WORLD first problem...
-
Dare2Live
félisten
Yes epic
-
törölt tag
Jajj ne, most már itt is naprakész kell lennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo "Mondjuk nekem őszintén szólva kezd a tököm tele lenni, hogy minden szarra külön topicot kell...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- 96 százalékos modellel bővült a Keychron K Max szériás billentyűzetkínálata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen program, ami...?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Hibátlan - RETRO - Gigabyte 965P-DS3 - Intel Core 2 Duo E7400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest