- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
snecy20 #36327 üzenetére
Egy valamire való vga doboza full tartozékkal még érhet is ennyit. De hát ilyen a világ.
Mikor döglött vga kétes de mindenképp 1000 évett futott hűtését árulják nem sokkal többért mint ha vennél egy olyan használt vga-t. Vagy kicsivel többért bótba vennél rá hűtést ugyanez a kategória. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #35748 üzenetére
Nézd meg az 1050, 1050 ti árakat. Persze azok újak, garival.
Nincsenek kitesztelve, nem szeretett termékek.
Nyilván a használt cuccoknál az érzelmi kötödést is meg kell fizetni. -
Gyuri27
félisten
Ránéztem a 750/950/960 árakra a ha-n. Hát nem kellett volna. Nagyon nem.
Elfogott a gyász és idegállapotba kerültem. -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #35628 üzenetére
Melyik igen?
Ipon, aqua, hardverker, pcx mindről tudok horror storyt. Vagy azért mert tapasztaltam vagy azért mert olvastam.
Itthon igazából nem érdemes vásárolni.
A külföldi székhelyű de itthon mókoló shopoktól szintén nem.
Azaz marad mindenkinek az abakusz. De már az se olyan mint régen. Mert kinából van az is és occó. -
Gyuri27
félisten
Nem értem én ezt gempőcök. Ha nem mindenki az árat nézné és hajlamos lenne pár ezressel többet fizetni a normális gari érdekében. Lehetne itthon is rendes boltot csinálni, üzemeltetni.
De amíg az a fontos, hogy kétezerrel olcsóbb legyen úgyseromlikel. Meg amikor gari vége előtt ezt az mókolunk majdjólkicserélik (nem mindenki nyilván, de azért akad ilyen) stb-stb addig ilyen jó boltok vannak az országban.A hozzám garis nepperekről most nem szólok egy szót se, mert késő van.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #35564 üzenetére
Küldj egy intel lapot meg egy nv vga-t. Én belerakom. Bele én.
-
Gyuri27
félisten
válasz
MK VII #35386 üzenetére
Ha gondolod mesélek. Hiába a rendőr.
Egy: nem ő hozza a szabályokat. Ezekkel pedig alapjában véve bajok vannak.
Kettő: a bírók annyira a minden felett (és a valóság felett állnak), hogy azok amiket osztogatnak az nem ítélet.
Sima emberölésből (nincs semmilyen minősítő körülmény) egy laza 7-8 év után lehet szabadulni (vagy még kevesebb).
Három: nincs elég és jól képzett rendőr. Ami van elmegy propaganda célra (határ, rendezvények stb-stb, meg nagy a vizfej is aka katonaság).
Négy: a rendőr alul fizetett, akinek az anyja a sarkon áll, tele a zsákja, hogy mindenki köpködi (ezt is sorolhatnánk hosszan) stb-stb. Persze, hogy nem úgy dolgozik.
Öt: a romákkal nem szabad szigorúnak lenni (mert a nyuggerek mellett ők a másik nagy szavazóbázis akit meg kell nyerni ha választásokat akarsz nyerni).
Még mielőtt jön valaki: ez nem politika. Közélet, társadalom ismeret.
Tényekkel, történetekkel tudom igazolni a mondókám. Mert voltam az is. Illetve a származásom is enged rálátni az említett dolgokra. -
Gyuri27
félisten
válasz
cbmfan #35312 üzenetére
775 915/925 óta ez a játék megy. Fűszerezve ram és hűtő variálással.
Erdei88: papa nem én vagyok a célközönség. Ha annyi pénzem lenne mind Dagobert bácsinak akkor se kellene. Nem miattad. Hanem mert zintel.
Itt most az a kérdés, hogy a kedves vásárlók kivárnak-e. A lentebb leirtak miatt.
Vagy lesz akinek mindegy. Vagy akinek valamiért gyorsba kell. -
Gyuri27
félisten
válasz
seniman #35308 üzenetére
Ha innen nézed oké.
Ha onnan, hogy jönnek az intel új dolgai. Meg, hogy mennyi egy rizsa 1600X más a baba fekvése.
Amúgy meg minden annyit ér mint amennyiért megveszik.
Ráadásul ezek ugye már nem kompatibilisek az új lapokba. Az új procik a régi lapokba.
Ha még ezt is nézzük akkor az megint nem mindegy.
Nézd az előző generációkat. Jó teljesítmény, jó fogyasztás. A proci árak is emészthetőek. Csak nincs alá lap.
Ezt is figyelembe kell venni.
Szóval árképzésnél nem elég megnézni, hogy mennyi a bótba. -
Gyuri27
félisten
válasz
Chaser #34770 üzenetére
Látlak ecsém. Figyelek. Mérlegelek. Átkozok!
Jó apu kéne már koma.Amúgy meg szerintem is.
Én többre tartom a bányászokat. Megveszi. Pénzt, időt, energiát feccől bele. Kockáztat.
Ki is irja, hogy bányász cucc (nem megkíméltgarázusbantartottnőitulaj).
Engem jobban iritál az aki megveszi a cuccot. x pénzé. Jön az örület és ezt kihasználva a használt cuccot x + pénzé adja. Persze aki megveszi / nem tud várni az vessen magára. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #34637 üzenetére
Mennyé má innen azzal a ződ métellyel.
patomi: vegyed tezsvírem. Minden rezet azaz forintot megér.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #34622 üzenetére
Nem a helyesírását kell megvenni koma.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Balesz1899 #33902 üzenetére
A gyerek is az.
A mozi, strand, nyaralás is.
Lehetne sorolni itthon mi az.
Vidéken ez a csöves net is az. -
Gyuri27
félisten
A ha veszélyes. Sok xanax és bézbózütő kell hozzá.
Én a tajgetosz híve vagyok. Rajtam múlna nem lenne itt túlnépesedés.
Tőled meg a gesztus kiváló volt. Úr vagy (nekem meg 5k-ért senki nem vesz necromancert, pedig a pénz el is juttatnám valahogy).shteer: elmennyé innen bádog doboz. Se nem szorulsz rá. Senem nő vagy.
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
SUPREME7 #33589 üzenetére
Én már itt vagyok már egy ideje. De még olyat nem láttam, hogy valakinek igaza lett volna.
Azon többször átfutottam, hogy ne nyilvánosan csináld a palávert. Mert bárhova írsz az nem oda való.
Privátban meg a lehülyézés határát súrolja sokszor a hangnem. De igazad akkor se lesz.
Némi kioktatást kaphatsz ezt olvashatod is.Ennyi.Még ha le is foglaltad és aztán azt mondtad köszi nem. Abban szerintem nincs semmi.
Az más ha valahova utazok, autózok és a semmire meggondolod magad. Mert ott ugye bukó idő, pénz, energia. Ott mehet a negatív, fekete.Az is érdekes, hogy nyilván minden flottul müködik mindenhol. Mert itt már X hsz-n keresztül jön a mana.
Hmmmm.
Valahogy arra mindig van energia, idő, hogy el legyen magyarázva miért te vagy a zsákos. -
Gyuri27
félisten
[link] csak erős idegzetűeknek. Ha kerestek engem is ott találtok egy-két posztban.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #33101 üzenetére
Már szolnokon vagyok és várom. Ez mindent megér tesa.
-
Gyuri27
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #33086 üzenetére
Nekem volt ismi akinek megvolt mind. Aztán hülyegyerekek meg játszottunk vele.
Amúgy olvastam, hogy a 80 környéki magyar figurák elég kelendőek és drágák. -
Gyuri27
félisten
válasz
Trailblazer #32671 üzenetére
Rikárdó te vagy az? xd lul kek kappa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 3700X/GeForce RTX 3080/16GB DDR4 RAM/1.25TB SSD+ 2.5TB HDD konfig eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest