-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
the_blu36
tag
Nyilván nem volt célom működő kódot írni, de várom azért az oltásokat
Egyébként témához: notit keresek, betalált egy tag itt, hogy van ám neki egy, kérek képeket stb. Kérdem vinyó nélkül adja-e? Persze, 65 helyett 60-ért. Megnézem a hirdetéseit, 60-ért van meghirdetve vinyóval. Csak gratulálni tudok neki.
-
Dany007
veterán
Ehhheh
Ezen hangosan felröhögtem.
De lehet azért mert kellett + 2 másodperc mire leesett és így nagyobbat ütött.
@gban:
Frankó. Mondjuk nem tervezek ilyet. Amúgy bizonyos esetekben nem kikerülhető a vám. Mint nemrég megtudtam a DHL amutomatikusan mindent a vámra visz elsőként...
Én is rendeltem cuccot Kínából (led égőket). Majd jött az értesítés a DHL-től hogy vámkezelés alatt álló cuccom jön... Ráadásul nagyobb végösszeget írtak a számlára a kicsi kínaiak, minek következtében jóval magasabb lett az áfatartalom amit ki kellett fizetnem...
Persze én hibám, mert nem voltam tisztában az egésszel... hogy bizonyos összeg alatt nem kell áfa stb...
Így a 20k-s tételemre a végén rá kellett fizetnem még 12k-t. Úgy már nem is érte meg annyira.
De, azért megérte... : ) Mert olyan égőket tudtam rendelni onnan, amiket itthoni webshopból nem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest