- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ja, értem. Én sose szóltam be hogy rossz lenne, így okuk sem volt lassabb csomagba áttenni, sőt inkább azért csesztettem őket hogy tegyenek nagyobba. Kimérettem a vonalat, többször is, mindig azt mondták hogy max 18Mbit amit bír így nem tudnak átteni a 25Mbites csomagba, a saját érdekemben. Mondtam nekik hogy nem érdekel a saját érdekem, az érdekel hogy abban a csomagban 5Mbites feltöltés van
és ez csak jobb haverral videoszerkesztéshez küldözgetni anyagot mint a 768Kbit
de akkor se. Most meg jött a levél, hogy örömmel tájékoztatnak, a jelenlegi sávszélemet díjmentesen megnövelték 20Mbitre.
Ha lenne upc vagy digi akkor én is váltanék, de ez gyakorlatilag majdnem zsákfalu, így ide nem hozzák ki. Így sem panaszkodhatom a sebességre ahhoz képest hogy falu.
Vettem 20m utp kábelt, kipróbáltam úgy hogy közvetlenül lentre kötöttem be a modemet 15m telefonkábel és 2 toldó kihagyásával, kb. 0.2-0.3Mbitet javult a letöltés. Az én modemem és a kölcsönkapott, már tényleges adsl2+ modem között is van kb. 0.5Mbit különbség a le és 0.2Mbit fel irányban. Így, ha lent van a modem akkor a kölcsönkapottal 14.04/0.91Mbit a sebesség. Fent, az eredeti elrendezés szerint 13.7/0.91Mbit, illetve a saját modemmel 13.2/0.73Mbit.
Arra gondoltam tesztelni kellene komolyabb modemmel is, az eredmények láttán egyébként is úgytűnik érdemes lecserélni. Hátha hozna még + letöltést. Mire lenne érdemes?
-
zseko
veterán
Küldik a papírt hogy emelik a sávszélt és közben meg felezik, vagy hogy gondolod amit írtál?
nemértem...
(#238) wassermann, nekem szerencsére nem dobálja a hálózatot, szinte sose dobálta, vagyis valamikor igen de az a router hibája volt anno, vbr-7004 azt hiszem, az nyáron folyton szakadozott. Aztán egy nyári vihar megoldotta
Azóta másik routerrel nem fordult elő. De mint írtam, régen töltöttem 1,8-2MB-al is, és azóta semmi nem változott, azon kívül hogy a faluban több lett az adsl-es net. Azért a kábelezést megoldom másképp, egyedül a modemet nem tudom hogy fogom lent elhelyezni, mert nincs konnektor a telefon normális közelében.
Közben szétszedtem a sajátomat, találtam benne két púpos kondit, azokat kiforrasztottam és kicseréltem, azóta ezzel is 13-14Mbps sebességet mérek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged