Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunc
tag
Samus ez mondjuk igaz tényleg nem vesz átlagfelhasználó ázsiából telefont.
-
Cunc
tag
Nem reklámozok egyik webshopnak sem csak leírtam a véleményemet. Mert én eléggé utána néztem a "kínai gagyi másolatnak" és egyátalán nem olyan rossz ugyanolyan körülmények között gyártják mint az S3-at (jó talán kicsit rosszabbak között). De nem szabad olyan naívnak lenni, hogy csak az a jó ami eredeti!
-
ESP
őstag
Kínai gagyi utánzat. Sose vennék ilyet. Akkor inkább veszek egy S2-t.
Ne akarjak már nagynak látszani...
-
Az, hogy kétszer olyan jó az eredeti, honnan veszed? Azért mert 2/4 mag és 512/1024 MB RAM? Igen komoly szakmai megállapítás. A másolat akkor is másolat marad. Mivel náluk nem kapható, mi a helyzet esetleges garanciával kapcsolatos dolgokkal? A Samsungnál van esélyed, hogy érvényesítsd, de mi van, ha a kinai cucc döglik be? A kétszer olyan jó... Milyen a kamera minősége? Droid verziója, Frissítések? Azért erről se feledkezzünk meg. Lehet, hogy külsőre ugyanolyan, és az átlagfelhasználónak nem tűnik fel különbség. Az átlagfelhasználó nem is fog kínait venni, mert nem is tud róla, hogy létezik...
-
mexicanraven
senior tag
Te most valojaban melyik hulladek webshopnak reklamozol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged