- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Úúúúú, de várom már, hogy én is megtudjam rendelni ezt a tabletet
Bár van már egy 5"-os FHD telefonom, de azért tabletről olvasni, netezni, esetleg játszani/filmezni mégiscsak ütősebb.
Egyébként valaki nem gondolkozik Picuntu Linux telepítésen dualboottal? RK SoC-okra portolnak ilyen oprendszert, RK3066-ra van is, RK3188-ra nemsokára lesz normális, sőt állítólag kiadták a kínai barátaink a forráskódot és majd normálisan tudnak portolni is (pl. HW dekódolás). Az érintő valószínűleg nem menne, de itt igazából billentyűzet + egér kombó lenne a nyerő, mintha egy laptop lenne. Lehetne programozni, PHP, MySQL, böngészés is jobb így stb. Bár lehet egy 10"-os FHD Cube tablet már jobb lenne erre a célre. Azért az mégiscsak nagyobb. ( De drágább is)
-
Samott
addikt
Kiveszed az automatikus idofrissitest, atallitod az idozonat es ujra engedelyezed a frissitest.
Mar be is laktam:
Alul a gombokat hogy lehet rendezni? Jol gondolom, hogy ez a Nova launcher beallitasa? A fenti ertesitesi savhoz se ragaszkodnek, jo volt az nekem a jobbalso sarokban... at lehet ezt valahogy allitani?
Lassabban kapcsol be mint az elozo tabletem (tovabb kell nyomni a bekapcsologombot), emiatt volt tegnap ejjel nehany izzaszto pillanatom.
A kepernyo se IPS, de a felbontas karpotol az enyhe fakulasert. Van a csaladban egy masik RK3188-as tabla, de ez sokkal gyorsabbnak erzodik, latszik hogy a CUBE-nal a szofverrel is torodnek rendesen.
-
ZS3NI
őstag
-
tarnagy
aktív tag
Én is a geekbuying-ról rendeltem egy tabletet, azt válaszolták vissza, hogy 3-7 nap, amíg tőlük postára kerül, erről majd értesítenek. Ennek 8 napja... Hogy aztán még a posta mennyi időt vesz igénybe, az külön kérdés. Úgyhogy akinek ilyen gyorsan megjött, az igencsak örülhet...
-
ZS3NI
őstag
(#45) rep3at
(#46) gghrtz
Bírja rendesen, bár nem szoktam megvárni hogy lemerüljön. Max 1-2 órát netezek rajta aztan úgyis lesz jobb dolgom, akkor meg töltőre teszem.
Szerintem ugyanúgy bírná mint filmnézés közben 8-9 órát simán mondok rá. De legközelebb lemérem neked nem fogom tölteni napközben.
(#47) kovee01
Fogalmam nincs, hogy van e fekete, utána kell nézni. Szerintem ez így néz ki jól. Passzol a fehér az aluminiumhoz.
-
ZS3NI
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Windows 10
- Microsoft Excel topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest