Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
nagyúr
Erről a kínia cipődömping jut eszembe ami tönkretette az EUs cipőipart.
Az egyik céget pl Adios dömpingelt. Betiltották. 2hétre rá mmár Adidos néven dömpingeltek.
Persze itt más a helyzet de Huawei->Honor
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
gt4r4
tag
Én semmi hátrányát nem érzem annak hogy nincs google licenc, egy p40 pro-m van, chrome helyett ott a az edge, drive helyett meg a one drive, youtube helyet meg a sokkal jobb youtube vanced, tudom tudom, nem lehet fizetni a telefonnal, én soha nem is mertem rábízni a banki adatokat, nagyon könnyű meg heckelni egy telefont. Itt inkább az a baj, hogy mindenhol nagyon lehúzták a telót e miatt, szerintem a harmony os is ütős lesz, az IOS is egy külön rendszer, azt is lehet szeretni meg utálni, és valószínű hogy idővel vissza kapja a telefon a google szolgáltatásokat, android az meg nem kell. A honorok meg valahogy soha nem tetszettek annyira, de ez most ígéretesnek tűnik, kíváncsi leszek kamerában tudje e hozni a huawei szintjét, meg azért a kirin procik is ott voltak a csúcson.
-
Richie86
senior tag
Érdekes telefon lesz az biztos. Kíváncsi leszek, valóban lesz-e rajta GMS.
-
Dare2Live
nagyúr
P50nál jön az új korábban sehol nem látott dual ring design.
új Honor 2hónappal késöbb. dual ring design.
Biztos véletlen. Ja nem.Én amikor megláttam azt hittem P50. Aztán elkezdtem olvasni és jéé Honort szitáztak rá.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Segal
veterán
Elméletben ugye azért lesz egy a nagy kör design mert mágneses gyűrüt lehet maajd a kamera elé rakni mindenféle optikával...
Májusban okosabbak leszünk.
Sajna ezen még biztosan lesz elül kameralyuk szóval nálam nem játszik a telefon"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Kb mint a Lego a Lepin háborúban...
Ott is zárták a gyárat amikor nyert a Lego, aztán átnevezve jött több verzió is. Gyorsan be is fejezte a Lego az ingyen reklámot a hamisítványnak..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
őstag
Én többet vártam a kamera specifikációktól a Pro+ modell modell esetén. Ez nem fog a legmagasabb polcra odaérni. De majd kiderül mit nyújt a teszteken.
-
csorbajeno
veterán
Én is azt hittem, hogy meglennék nélküle. Valószinűleg meg is, de nem kell tesztelnem, szerencsére. Viszont van egy haverom, aki Huawei P40-et akar venni, de sokat játszik 1-2 játékkal, amik google play-en keresztül engednek be. Na ott már hiányozhat a Google liszensz. Ezért nem ajánlottam neki egy, egyébkent elég jó telefont, mert nem biztos, hogy tud vele játszani.
-
mjani1172
addikt
válasz Dare2Live #13 üzenetére
De most komolyan, te elhiszed amit írsz? Dömping? Szegény Adidas? Szerinted ki vitte ki a gyártást kínába? És miért? A profitért? A kapzsiság miatt? Hány Adidas terméken látod hogy Germany? És melyiknek van csak megközelítőleg olyan minősége élettartama mint a 80 évek beli Adidas termékeknek? Csiricsáré szar az összes.
Nem kell kínát szeretni (én sem szeretem, nagyon nem) de pont az ilyenek mint az Adidas tömték meg saját maguk és Kína zsebét, ők tették tönkre az európai cipőipart, hogy nem európában gyártottak európai bérekkel és emberekkel.
Ezen kívül kik engedték be az EU-ba a kínai termékeket? Megnyugtatlak, az EU-s politikusok hoztak ilyen szuper döntéseket. És azért mert hülyék és gátlástalanok.Viszont ennek még mindig semmi köze a Huaweihez, amit hiába bóvlizol,meg adibasozol, nagyon nem az.
Kíváncsi vagyok lesz e itthon, akkor maradok a márkánál.[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
nagyúr
válasz mjani1172 #15 üzenetére
Kérlek ne kevered a kirakta Adidas kínába a gyártást aztán jött a kínai adidast avval amikor kínai cégek ledömpinbgelték/bedöntötték az EUs cipőgyártást.
És kis olvasnivaló kezdésnek.
[link]
[link]Az adios plda elismerem szerencsétlen volt nem azt a vonalat dömpingelték le de ettől még valid.
De hamár Huawei az megvan, hogy lett Huawei nagy? A 4Gvel. És amikor a 4G berobbant, hogy tudta villámsebessen kiszorítani a fő Europai vetélytársait? Hát ugyanazt adtákmint az akkori piacvezető. De minden ugyanott volt. De még a dokumentáció is teljesen egyezett. 30-40%al olcsobban.
Nem volt nehéz. Elloptak mindent. Nem volt fejlesztési költségük. Aztán a kínai állam jól kitömte őket pénzel és ledömpingelték a piacot. Így lett a Huawei nagy.
Részletekért el lehet indulni a lex nokiatól. sztem 99% nem is APT volt hanem belsős kiadott mindent a Huaweinek. Tudtommal soha nem kapták el.na legyen on is. Huawei bukik. Leválasztja Honort. Ezek után ránézek a cikkre dual ring... egy helyen láttam én ezt így egy az egyben P50. Olvasom tovább látom Honor wtf. Erre beugrott pár eset ld feljebb. Kínánál soha nem működött az, hogy kitiltanak egy céget mert 2hét múlva más volt a termékre rászitázva. Mire az EU eljutott oda, hogy mi is van az EUs jórészt olasz cipőiparnak ld feljebb már löttek.
-
Úgy látom hogy a két nagy kamera lencse valós lesz, nagyon kiváncsi leszek fotós képességeire .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Aryon87
félisten
Izgalmas évnek nézünk elébe. Várom már a megújult Honor debütálását, és ebben lesz bőven változás. Az a Snap888 odabax majd szépen. Kameraképességeket se féltem, a Honor is jó volt benne, és néhol jobban is adja fotóban mint a Huwi, legalábbis saját tapasztalatom szerint (Honor 8 vs P9, majd Honor 9 vs P9 ill Honor 20Pro vs P30Pro).
Remélem hogy a GMS-t megkapja és nem fog hamar a béka segge alá menni az ára a sok majom miatt, ahogy lett a P40Pro-nál...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
mjani1172
addikt
válasz Dare2Live #17 üzenetére
Nem keverem. A folyománya az egyik a másiknak.
Nem gondolkodtak, csak a gyors profit érdekelte őket.
Maga, az Adidas (és persze a hasonló multik) tette tönkre az európai cipőgyártást, nem a kínaiak. Azzal, hogy kiszorította a versenytársait mert olcsóbban gyártatott és elárasztotra a piacot.Ezzel kezdődött.Mit gondolsz miért kapott kedvet kína?
Hogy kerültek oda a gyárak? Átugrod, kihagyod a lényeget?
Ennyi. A többit már kifejtettem.
Valamelyik autós topicban is elmagyaráztáll egy olyan dolgot, amit valakitől hallottál ,(a hozzászólásaidból az jött le, hogy nem is próbáltál ilyet,) én pedig napi használom.
Ott sem lehetett meggyőzni, a tényekről itt sem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Politika
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen