- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
válasz
Williamgrant #16 üzenetére
Igen, ezt még az eredeti hozzászólásomban le akartam írni, de hogy ne legyen egy oldalas kihúztam.
A hazai árazás brutál. Csak az Alza frogalmazza, és szerintem ők megjelenés után vásároltak x példányt, amit még nem adtak el és annak ellenére, hogy másfél éves a Razr 5G nem hajlandóak engedni az árból. Tavaly ősszel USA-ban szogáltatóktól már $500-ért el lehet hozzni, az még magyar ÁFA-val is megállna 200.000 Ft alatt. Annyiért elég jó deal.
Ha itthon is lenne zsír új, 200k környékén is szaladnék érte, második, irodai telefonnak tökéletes lenne, mert se a gyengébb proci, se a kevesebb haználatból adódóan a gyengébb akksi nem lenne akkora probléma...ha a 3. generációban ezek erősödnek, akkor már akár elsődleges telefonnak is el tudnám képzelni...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Motorola folytatja a modern Razr szériát, de ezúttal igazi csúcsmodellel készülnek.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Óra topik
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest