- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Kávanélküliség Rúlz
-
dani993
senior tag
Gyönyörű feketében. Remélem igazi fém lesz Mondjuk a G2-t nem fogom lecserélni rá, megvárom a G4-et
-
spawn21
veterán
Jézusom, mekkora
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
Fr0z3n
őstag
Hát, őőő... Szerintem csúnya. Lassan ott tart az LG, hogy egy nagy kijelző lesz az egész előlap.
-
Ricardo823
tag
Nagyon jól néz ki ez a telefon!Nekem már ez a kijelzőméret sok,de ettől még tetszik.
-
tomatos
aktív tag
Jól néz ki De egyenlőre marad a G2
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
nagyúr
-
babkukta
senior tag
Szvsz 3-4 hónap, és jön az utód. Vagy legalábbis ebből is vmi Prime verzió. Ha kijön az S805, a Samu, HTC, és majd a Sony sokkal nagyobb előnyben lesznek ezzel szemben. Nem tudom így S801el miért kell erőltetni a QHD-t. Persze, biztos h viszi, mert ha nem vinné, nem adták volna így ki, de az S800hoz és S801hez a FHD az ideális. Tehát ha az LG majd versenyben akar maradni, kiadja ő is augusztus vagy szeptember körül az S805ös változatot (Pro, Prime, Plus?????), ergo felesleges megvenni
Üdvözlettel, Tibi
-
őstag
"már holnap leleplezésre kerül"
nem ma?!
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Dr.FantastiK
őstag
vagy ez, vagy a Note 4.
valamelyik kell !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Graphics
Jómunkásember
G3 szép lett , remélem hoznak belole kisebb meretben is, vekony káva kivitelelt
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
ricsi0307
senior tag
Az a vicces, hogy minden nagyobb gyártó kezdi meghallgatni a panaszokat és ez alapján kiadni a következő nagyágyút.Pl a Z2 ugye javított/csiszolgatott Z1 de így majdnem hogy tökéletes.A G2-t is a hátlap miatt szidták meg a microSD hiánya miatt erre mos itt a G3 ezeket javítja.És akkor ott a samsung.Az meg szarik a felhasználókra és lenyomja az emberek torkán a saját hülyeségét de szerintem idők kérdése és ennek lesznek nyoma is hogy ez így nem jó.
-
jacis
nagyúr
Így kell kinézni egy csúcstelónak manapság. Ezért megéri kiadni 100+eFt-ot. Nincs az az okádék nagy káva mi a htc vagy apple telefonoknál. Nem az a gagyi műanyag mint a samsung.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Peterson_
addikt
"Nem az a gagyi műanyag mint a samsung."
-Nem mintha nehéz lenne túlszárnyalni, de senki nem mondta, hogy ez fém.
A fémes hatású műanyag meg soha nem jó, legalábbis nem olyan jó, mont a masszív, matt műanyag burkolat.
Ettől függetlenül jogos az öt pont.
Gyönyörű ez a telefon, nem csak felsőkategóriás, de úgy is néz ki.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
rotobot
tag
Gyönyörű!
Ez a teló lealázza a jelenlegi konkurenciát, hisz a G2 is tudja azt mint a többi gyártó csúcsmodellje.
Felhasználói felületben, kijelző minőségében is legjobb az lg, G2 után S5 ben nem éreztem jól magam, visszapakoltam a G2 be.
Ha a kamerán kicsit tudtak csiszolni akkor az év telefonja lehet! -
Tóni bácsi
csendes tag
Lg G tulajként az elején féltem, hogy milyen lesz az Lg, de azt hiszem elég sokáig maradok ennél a cégnél. G3-ban minden kívánságom benne van. Amennyiben olyan a kamerája minimum, mint az Lg pro2-nek akkor telitalálat részemről.
[ Szerkesztve ]
Aki a legnagyobb közöttetek, az legyen a többi szolgája. (Mt23,11)
-
big-J
őstag
Na ekkorának kell egy keretnek lenni.
-
kelly416
veterán
Erre való a készülék oldala, alátámasztásnak meg a hátulja.
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én csak akkor matatok az előlapon, ha valamit csinálni is akarok ott, alapjáraton nem szorítok rá. Most, a Te kedvedért elővettem a zsebemből a telefonomat, megfogdostam pár szokványos pózban, és a kijelző körül lévő fehér műanyag keretből sem takartam még a felét sem egyik ujjammal sem. Pedig ez nem egy nagy telefon, még inkább "marokra" lehet fogni, mint egy nagyobbat. -
aTEEumf
csendes tag
Most jott kis az s5 de mar kell a premium kiadas mert kicsit a kinelzo felbontasa es a proci sem a leggyorsabb. Bullshit.
-
w333
félisten
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kbyte1024
veterán
feketébe állat
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
xperiasigi
őstag
Nagyon dögös :$
Iphone 6s
-
Gyula88
tag
Hat a G2rol en sem fogok iden valtani de jol sikerultnek igerkezik a G3 :-)
A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
chapo
tag
Mondjuk ez a kép is elég csalóka. Azt sugallja, hogy úristen, mekkora nagy az m8-hoz képest, pedig ha mindkét gépet egészben látnánk, kiderülne, hogy az g3 5mm-el szélesebb, viszont ugyanolyan magas. És fél"-al nagyobb a kijelző. Persze ezzel nem azt mondom, hogy jó ez a méret, szerintem is túl nagy. (csak érdekességképp, ha az lg is 5"-os lenne, ugyanolyan széles lenne, mint az m8, viszont majdnem 1,5cm-el rövidebb lenne)
-
gery2123
őstag
És este 7 kor kezdődik a bemutató? Az LG. Com szerinti visszaszámláló azt mutatja.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Graphics
Jómunkásember
Julius 25. 19ora. Bejelentes?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
BazsiBazsi
aktív tag
[link] jatáb link
-
ucli
senior tag
Szégyen egy ekkora aksit belerakni.Ha "csak" FHD lenne ,akkor se bírná sokáig,nemhogy QHD-nál
-
nagyúr
Nem nagyon értem... G2-ben is ekkora van, az "csak" FHD és jobban bírja, mint bármelyik eddigi okostelefonom...nyilván ugyanekkora akku nem fogja olyan jól bírni QHD-vel, de simán hozni fogja, amit a mostani csúcstelefonok átlagosan. Akinek meg kevés lesz így, marad a G2-nél
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Flyme
senior tag
Valahogy nem tud megfogni, főleg így képen az M8 mellett. Túl otromba, QHD, amire semmi szükség, csak a már alapból vérszegény aksiidőt lejjebb viszi (ez nem csak az LG-re vonatkozik), illetve giccses az UI, legalábbis számomra, ami miatt szinte biztos, hogy még meg-meg is fog akadni, ahogy elődje, vagy a Z2 is ugyanezzel a specifikációval, de optimalizálatlan UI-val.
Szerk.: Bocs, nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
-
balintXD
tag
Gyönyörű ez a telefon Az LG a G2-vel jó irányt vett, és szerencsére azon az úton megy tovább
Mikor a G2-met vettem, kicsit féltem az LG-től de félelmeim alaptalanok voltak.
Ami nagyon kéne a G3 tulajdonságai közül, az a bővíthetőség de ez nyilván nem elég a váltáshoz... na de majd a G4 (Remélhetőleg még kisebb kávával, mert a káva nélküliség előnyös és jó dolog )[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
kelly416
veterán
Ugye, hogy ugye? Nekem már az Optimus G is olyan pozitív csalódás volt, hogy el sem lehet mondani. Én is féltem az LG-től, de tény, hogy teljesen más képet fest élmezőnyben, mint alsó kategóriában. Le a kalappal elöttük. És a csicsa UI-t olyan jól húzzák rá az amúgy is optimalizált rendszerre, hogy sem akadás, sem gigászi fogyasztás nincs. Nagyon rég nem használtam egyetlen telefont sem sokáig a gyári UI-val (sem PF2, de még a Moto G-t sem), kivéve az LG-t.
-
nagyúr
Gondold el, én hogy f>stam, 6 évnyi iPhone után váltottam, így nem csak maga a telefon kellett,hogy meggyőzzön, hanem az is, hogy úgy fusson rajta a droid, hogy ne akarjam felgyújtani az egészet.. pozitívan csalódtam, nagyon is, december óta van meg a G2 és nagyon szeretem. Nagyot kell dobnia az Apple-nek szoftver és hardver téren,hogy visszamenjek, és ne ezen a vonalon válasszam ki a következő telefonomat is...
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
1697
tag
Sztem ez fémhatású műanyag....ami nem baj ha jól néz ki,de a Htc-t nem éri utól.
-
Csapoati
nagyúr
Gyonyoru a cucc, ez a legszebb droid most szerintem. Kava temahoz:mindenki oldalt es hatul fogja a telefonjat, max egy 2 mm-es kava szukseges a tokok miatt, hogy rafekudjenek.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
C$abi
aktív tag
Jó nagy dög lesz az 5,5 inch miatt (szegény Galaxy Noteot utolérték), de hogy minek bele az a QHD kijelző ami 0-ra leszedi az akksi teljesítményét 5 perc alatt nem tudom. Tulajdonképpen most vágták sutba azt a kijelentést, hogy az LG közép- és felsőkategóriás telefonjainak jó az akkumulátor-üzemidejük (2 nap). Emellett az eléggé gáz lenne, ha ilyen szálcsiszolt hatású műanyagból lenne a háza.
-
phanze
aktív tag
+1
Ez valami gyönyörű. -
-FreaK-
veterán
Tényleg leszedi 5 perc alatt? Aztaa, te már használtál ilyet? Wáooo...
"Despite that the 5.5" display sports four times the number of pixels that a 720p HD screen has, the record 538ppi pixel density hasn't affected its brightness, claims LG. The company cites 430 nits of peak brightness, which is quite the achievement when you have nearly 3.7 million pixels crammed on such a small area. LG used Low Temperature Poly-Silicon (LTPS) substrate for the display, resulting in improved backlight transmittance, and larger aperture opening size. LTPS is reportedly as frugal as Sharp's IGZO technology, so the Quad HD panel shouldn't draw much more power than a 1080p display to boot. Check out the GIF image on the right, which visually represents how much better the pixel density is on a 5.5" Quad HD display vs a 5.5" 1080p screen"
Igaz, ez valszeg a gyártó állítása (forrás: Phonearena), de én hiszek nekik ebben.
Egyébként erőfitogatáson meg a marketingen kívül tényleg nincs értelme szerintem sem, de azért hagyjuk már ezeket a folyton kántált hülyeségeket, nulla tapasztalattal. -
Csapoati
nagyúr
Ja, ezt akartam kérdezni én is, hogy az akksi miatt csérogók már használják egy ideje a készüléket, vagy mi? Majd a tesztből kiderül, hogy mennyire muzsikál jól a telep.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Giorgio1313
aktív tag
http://m.lg.com/global/g3/index.html
-
w333
félisten
Kezdődik ... YouTube Live !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
rotobot
tag
Lássuk!
A csaj az jó![ Szerkesztve ]
-
Leafnshit
tag
derült már ki valami?
HTC One M7
-
Bibby
addikt
Most komolyan, ez az irgalmalanul jópofa ömlengés tényleg szükséges? Fáj nézni. Ahelyett hogy elmondaná ami érdekel mindenkit.
Ελευθερια η θανατος
-
rotobot
tag
Fém az a külső
-
Sz.Miki
őstag
Eddig nem tűnik rossznak
-
tzsolesz
nagyúr
(szerintem)Az év eddigi legjobb és legszeb telója. Nem rughat labdába sem a HTC sem a Sony sem a Samsung. Az új UI meg über sirály lett. Le a kalappal. Odatette az LG.
[ Szerkesztve ]
-
rotobot
tag
Picsába!
Ezt meg kell vennem!
De a G2 t nagyon fogom sajnálni! -
2o1i
senior tag
Vajon mekkora lesz az árkülönbség a 2GB/16GB és a 3GB/32GB verzió között.
Nem is a belső tárhely ami olyan lényeges a microSD bővíthetőség mellett, hanem fog-e kelleni a 3GB ram? -
2o1i
senior tag
Jól megcsappant a nézőszám amióta ez a vörös hajú fickó dumál...
-
furio
aktív tag
Nemar sracok, ez most tenyleg nem lesz vizallo? Az egyetlen feature ami deal-breaker
Lorem ipsum dolor et sit amet
-
Sz.Miki
őstag
Hardverről nem sok szó esett.... leginkább semmi
-
Giorgio1313
aktív tag
Fémes kialakitasu de nem fém.Tudni kell játszani a szavakkal Amúgy nagyon szép telefon lett, kíváncsi leszek a melegedésre meg a hardver elég erős e ehhez
-
FókuszPók
tag
válasz Giorgio1313 #82 üzenetére
nekem is gyanús volt a metallic a metal helyett... viszont én vastagnak érzem a kávát, G2-hez képest szerintem 1 mm-el hízott, a keleti verzió jobban bejövős, de ugye az itthon tabu lesz, ennek is az ára fog mindent eldönteni, 180 alatt veri a mezőnyt, drágábban a siker rovására mehet...
Lakatos Gedeon Gusztáv Három - 16LibaMáj - Westel - Sárgaréz
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Építő/felújító topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Outlook topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs