Csoportkép – LG G3 és HTC M8

A globális piacokon jelen lévő gyártók közül elsőként az LG kínálatában lesz elérhető QHD, vagyis 2560 × 1440 képpontos kijelzővel szerelt okostelefon, mely minden valószínűség szerint már holnap leleplezésre kerül. Az LG G3 műszaki paramétereiről és formatervéről már eddig is számtalan apró hírmorzsa érkezett, ám ezúttal a formaterv, műszaki paraméterek és sajtóképek mellett egy összehasonlító fotó is napvilágot látott, melyen a dél-koreai gyártó csúcsmodellje a HTC One M8 mellett pózol.

Az LG G3 jól láthatóan hasonlóan fémes, vagy legalábbis fémhatású burkolatot kapott, ám az 5,5 hüvelykes megjelenítője miatt érezhetően nagyobb a tajvani vetélytársánál, melyen a kijelző körüli keskeny perem sem sokat segít. A bivalyerős Snapdragon 801 processzor, 3 GB RAM és 3000 mAh kapacitású akkumulátor konstelláció azonban jelentősen enyhítheti a hatalmas méretből eredő nehézkes kezelés fáradalmait. Az LG csúcsmodellje után várhatóan a Samsung Galaxy S5 és a HTC One M8 is elérhető lesz hasonló felbontású kijelzővel büszkélkedő prémium kiadásban, melyek kapcsán néhány forrás már Snapdragon 805 processzort is említ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG G3 – beárazva

    Az LG által üzemeltetett dél-koreai szolgáltató oldal leplezte le a G3 helyi kiadásának árát és műszaki paramétereit.

  • Sajtóképeken az LG G3

    Minden árnyalatában megmutatta magát az LG rövidesen leleplezésre kerülő csúcsmobilja.

  • LG G3 beharangozó érkezett

    A dél-koreai gyártó hivatalos kisfilmjében látható apró részletek is alátámasztják a korábban megszellőztetett fotók eredetiségét.

  • LG Isai FL – G3 Japánnak

    A világon elsőként a KDDI kínálatában lesz elérhető az LG idei G-szériás csúcsmodelljének kissé átalakított változata.

Hirdetés