- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
Te mondtad milyen ötletes és gigaszuper cucok vannak a store-ban. Én erre reagáltam, hogy lehet, de a vásárlók mégis a szarokat töltik le. Gyakorlatilag felfogaható egy appel által jóváhagyott jamba-nak. Mivel ugye csak a store-ból lehet legálisan leszedni mindent az iPhone-ra. Így logikus, hogy a "macskás nyávogós animációs meg egyéb baromságokat" is innen lehet letölteni.
Tehát kár azzal védeni az appel-t hogy azért qrva nagy ötlet a store, mert csak minőségi cuccok lesznek! Ők is tudják jól, hogyha telenyomják inygenes hülyeséggel, és csak egy féle módon lehet azt onnan leszedni, akkor a júzerek ezen keresztül fogják letölteni. Ergó inygeyn van a szar, de mivel a júzer az appel cuccával töltötte azt le, a szolgáltató fizte érte. Könyörgöm tényleg fizikai fájdalmat okozna beismeri, hogy a nagy appel-t is egy dolog vezérli, a minél nagyobb profit.Igen, én munkaeszköznek használom, mind a telefont, mind a PDA-t. De igaz szórakozok is velük, mert a fórumra mindkettőről fellépek. (Lehet megkövezni
)
Mivel WM-re és s60-ra szinte mindenhonnan leszedhetsz alkalmazásokat, így kihívás lenne összesíteni... De gyanítom, hogy a GPS navigációs progik elég előkelő helyen lehetnak
Viszatérve az eredeti hírhez. Kevesebb iPhone fogy. Ennyi.
Ulkesh
"Egyébként pont a játékok között valóban döbbenetesen jó és ötletes alkalmazások vannak."
Ezt nem vonom kétségbe. Nem véletlen, hogy a nagy játékgyártók is potenciát látnak benne. De engedtessék meg, akkor ez egy szótrakoztató elektronikai eszköz nem? Hisz elsődleges célja a NET, zene és most már a játék. Akinek csak erre kell, és meg bírja fizetni az árát, lelkem rá vegye meg. Úgy tűnik ezt sokan meg is tették. De mára már kezd elfogyni ezen igen népes tábor! Erről szól a hír. -
VD
őstag
válasz
#20418816 #135 üzenetére
"akkor nem kerülne fel a Storba ennyi ötletes, igényes, szórakoztató és élvezetes játék és egyéb alkalmazás."
Bocsi, de mikor ezt olvastam, majdnem megfulladtam a félrenyelt kávétól.
Nézd már meg milyen alkalmazásokat töltenek le! (fingós, sörözős, furulyázós, elemlámpás) Valamelyik hírportálon fent volt a kimutatás, mindössze 1% az értelmes és hasznos letöltött alkalmazások aránya. Lehet, van többezer értelemse és hasznos app a store-ban, de a userek többségét a gagyi, esetenként alpári poénos szarok érdeklik, meg a texas holdem. Akár inygyen akár pénzért.
Az iPhone egy játékszer, drága, de az. -
VD
őstag
Izlések és pophoneok.
Nem mindenki van odáig az iphone-ért, és kétségtelen a winmo-k sem a legtökéletesebbek. De mindenki megtalálja ami neki a legmegfelelőbb.
Aki szifont akart és volt rá pénze az megvette (Sajnos sok olyan is aki nem tudja megengedni magának.) De 1001x ki lett már tárgyalva pro és kontra. És eszem ágában nincs újra flame-t indítani. Tudom jól mennyire kényesek egyesek erre a témára.Így csak a mostani hírre reagálva, nem meglepő,hogy csökken a kereslet.
-
VD
őstag
Elfogytak a FAN-ok.
Viccet félretéve, az is szép, hogy ennyi fogyott belőle. Várható volt, hogy nem fog az idők végezetiég az eladási csúcsok élén maradni.
Ráadásul az új WINMO-k egyre felhasználóbarátabbak (i900, Touch-ok) És látván a 6.5-öt ez csak jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest