- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Mondjuk megnéztem a memória árakat, nekem már most se tünik itthon valami olcsónak. Fél éve 5 rugóért vettem Kingston HyperX 4GB DDR3 1333MHz KHX1333C9D3B1/4G ramot most meg 7500ft.
-
djculture
félisten
Hát ja lesz egy apu aminél ha nem elég neked a grafikai teljesítmény veheted a legnagyobb számozásút, igaz a cpu részét lehet ki se használod de nem baj. Nekem már ez a rész se tetszik. Várom már hogy mikor találják ki hogy az apukat majd mikor fogják fixen ráforrasztani az alaplapra hogy azt se lehessen az igények szerint cserélgetni.
Kb olyan történet ez az apu, mint ha 5 féle autót gyártanának de ülés csak a 16 hengeres Lambordzsínibe lenne. Az hogy neked elég egy nyavadt 1,3 motor de ülni szerenél azt akutyát nem érdekli.
-
djculture
félisten
válasz
Lord Dragon #39 üzenetére
Pont az eu nem engedi pedig az ilyen nagy mamutokat létrejönni konkurencia nélkül, wd-nek is egyik gyárát csak át kellett adni a Toshibának.
-
djculture
félisten
A legtöbb 5850 6850 6790 stb-n mind elpida ramok vannak és nagyon tuningolhatók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest