- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
[OFF]A lambo úgy kezdte, hogy traktorokat készített, aztán a tulajdonosa vett egy ferrarit és nem tetszett neki, mire enzo ferrari elküldte, hogy nem tud vezetni. Hazaérve aztán szétkapta az autót és látta, hogy a váltóberendezés ugyanolyan, mint amilyet a traktorokba raknak, ezen felbuzdulva építették meg az első lambot, ami erősebb lett, mint a rivális. Szóval van köze a Ferrarihoz..
#100: Egy profitorientált cég elsődleges célja az, hogy minél több profitot termeljen, de a SF non-profit alapítvány. Bebukhat, mondjuk abban az esetben, ha a Nokia kilép és nem engedi, hogy a saját tulajdonban lévő symbiant és s60-at felhasználják. Viszont jelent helyzetben az iphone, android és közelgő új wm mellett nem érdeke neki, hogy kilépjen. Egyébiránt a "board of directors" áll az alapítvány élén, ahova minden tag egy személyt küld, így a Nokia épp annyira bír döntő befolyással, mint az összes többi tag. Ez pedig tény, jogilag van szabályozva, nem pedig hit.[/OFF]
-
Lirion
addikt
Igazad van, azt, hogy a platfomot majd nyílttá teszik csak úgy poénból kommunikálják a külvilágnak egy fél éve, végülis senki sem fog haragudni rájuk, ha mégse így tesznek.
A "minden eddiginél jobb" meg az egyik céljuk fordítása volt, ha esetleg arra reagáltál volna, de erről már írtam.
-
Lirion
addikt
-
Lirion
addikt
Akkor nézd meg a white papert is, amiben az áll, hogy az s60 alapjaira építkező, uiq és moap elemekkel kibővített új rendszert készítenek. "A new platform is then to be formed from Symbian OS and S60 with selected UIQ and MOAP(S) technologies integrated."
Egyébként a marketing nem arról szól, hogy belehazudunk az emberek képébe (amiért mellesleg komoly büntetéseket is kirónak). Az, hogy a reklámokban mondanak baromságokat egy dolog, bár ott is vigyázni kell, hazugságot nem lehet állítani, de semmit mondó kifejezéseket simán. De pl. a white paper és az a sok press release, amiben az új platformról volt szó nem marketing eszköz, hanem PR, PR-ben pedig jajj annak, aki kamuzik. És itt most kitérnék arra, hogy az idézetben az "unparalleled" nem tényközlés, hanem célkitűzés. Vagy megvalósul, vagy nem, de ha nem, akkor sincs semmi, viszont azt biztosra lehet venni, hogy törekedni fognak rá, mivel ez az ő érdekük is.
-
Lirion
addikt
Nem tudom, te milyen nyelvjárásban beszéled a magyart, de amit én ismerek, abban az új kezelőfelület azt jelenti, hogy új kezelőfelület lesz, nem pedig egy meglévő tuningolt változata.
To achieve this, the foundation will unify Symbian, S60, UIQ and MOAP(S) software to create an unparalleled open software platform
Itt is arról van szó, hogy a meglévő szoftokat egyesítik egy minden eddiginél jobb nyílt platformba. Ezt nehéz úgy értelmezni, hogy az S60-t fejlesztik tovább.(#73) Karma:
"Persze. Ingyen. Haha. És mennyi a tagsági díj? Ez a bajom a nagy "Open Source-szá tesszük a Symbiant!" játékkal is, azt sehol se írják, hogy bárki elérheti majd, csak a tagok. Ahhoz meg nagy cégnek kell lenni."
A tagsági díj 1500$ évente, de mivel tájékozatlanul hamis tényeket írsz, bemásolom a SF idevágó részét:[I]Also, it will commit to moving the platform to open source during the next two years, with the intent to use the Eclipse Public License. This will make the platform code available to all for free, bringing additional innovation to the platform and engaging even a broader community in future developments.
The platform will be free and open to develop on from the start whether you are enthusiast, web designer, professional developer or service provider. To develop on the platform you will not need to be a member of the foundation. [/I]
A lényeg röviden, magyarul: az elkövetkezendő 2 év során nyílttá teszik a platformot, amit bárki elérhet majd és nem kell hozzá a SF tagjának lenni.
-
Lirion
addikt
G900-ban csak 65 mega szabad memoria marad, viszont sokat fejlődöt a rendszer, sokat optimalizáltak már rajta. Én pl. majdnem minden alap progit futtatok háttérben meg néhány telepítettet is és még így is van kb 25 megám szabadon, amivel még az opera mobile 9.5 beta is elfut, pedig az csúnyán zabálja a memoriát.
-
Lirion
addikt
Szépek a költői túlzások, kár, hogy nem igazak. Ha a quickoffice nem fut a háttérben, a file-k indítása valóban eltart jó 15 mp-ig, de ha már fut a háttérben, fele ennyi idő alatt betölti (kb mint a windows), a lapozgatással sincs gond, rengeteg ppt-t olvastam el telefonon előadások és gyakorlatok előtt, egyszer sem éreztem, hogy gyorsabbnak kéne lennie. Mellesleg nekem az a tapasztalatom, hogy a file megnyitásának ideje nem függ a méretétől, egy 3 megás ppt-t ugyanannyi idő alatt nyit meg, mint egy 200 kilosat.
Mamuska: az a sokkal lassabb állításod is marhaság, próbálgattam e51 és g900 sebességét a fontosabb funkciók terén és csak 1-2 mp-es hátrányban volt a SE. Sőt, a képek miniatürjeit a fájlkezelőben gyorsabban töltötte be, mint a nokia, a telefonkönyv megnyitása között meg egyáltalán nem volt érzékelhető különbség. Viszont az UIQ előnye volt, hogy a legtöbb menüpontot SOKKAL gyorsabban értem el, részben a főképernyőre kirakható 15 ikonnak+ a today menüknek, részben pedig az érintőképernyőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Napelem
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest