Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
G900-ban csak 65 mega szabad memoria marad, viszont sokat fejlődöt a rendszer, sokat optimalizáltak már rajta. Én pl. majdnem minden alap progit futtatok háttérben meg néhány telepítettet is és még így is van kb 25 megám szabadon, amivel még az opera mobile 9.5 beta is elfut, pedig az csúnyán zabálja a memoriát.
-
Lirion
addikt
Szépek a költői túlzások, kár, hogy nem igazak. Ha a quickoffice nem fut a háttérben, a file-k indítása valóban eltart jó 15 mp-ig, de ha már fut a háttérben, fele ennyi idő alatt betölti (kb mint a windows), a lapozgatással sincs gond, rengeteg ppt-t olvastam el telefonon előadások és gyakorlatok előtt, egyszer sem éreztem, hogy gyorsabbnak kéne lennie. Mellesleg nekem az a tapasztalatom, hogy a file megnyitásának ideje nem függ a méretétől, egy 3 megás ppt-t ugyanannyi idő alatt nyit meg, mint egy 200 kilosat.
Mamuska: az a sokkal lassabb állításod is marhaság, próbálgattam e51 és g900 sebességét a fontosabb funkciók terén és csak 1-2 mp-es hátrányban volt a SE. Sőt, a képek miniatürjeit a fájlkezelőben gyorsabban töltötte be, mint a nokia, a telefonkönyv megnyitása között meg egyáltalán nem volt érzékelhető különbség. Viszont az UIQ előnye volt, hogy a legtöbb menüpontot SOKKAL gyorsabban értem el, részben a főképernyőre kirakható 15 ikonnak+ a today menüknek, részben pedig az érintőképernyőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest