Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
válasz
AllTheBest #16 üzenetére
Nekem is van "saját" szerelöm, mindig hozzá viszem a kocsit ha valami bajom van, de akkor pont külföldön volt és nekem meg mennie kell az autonak sajnos, rá vagyok utalva nap mint nap.
Nekem meg sajnos nem mindig van idöm rá, hogy magam csináljam. -
csipszikutya
senior tag
-
csipszikutya
senior tag
Járo motorral toltam a kocsit a kutig, nem zörgött. Nagyon is hallhato volt a hang, igy akármilyen ideges is vlvoltam, hallottam volna. Továbbá a szerviz sem közölte velem, hogy zörgést hallanának-e mert beinditották mielött szétszedték, tehát biztos, hogy nem akklr esett ki az a bolha.
Doze: Sajna kell a családi auto méret. Amiota eszemet tudom az ilyen nagy batár autok a mindeneim.
Ne értsd félre, de lehet vele közuton, ésszerüen élvezetesen autozni, pályán már biztos nem. Én élvezem.
Az itteni utak amugy sem támogatnákHa pedig autopálxán megyek vele (70%ban) akkor 140 tempomat és nem akarok kiszállni belöle. Az én igényeimet kielégiti. Cuprába meg nem férne bele a betonkeverö, volt már rá példa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged