- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
válasz
AllTheBest #16 üzenetére
Nekem is van "saját" szerelöm, mindig hozzá viszem a kocsit ha valami bajom van, de akkor pont külföldön volt és nekem meg mennie kell az autonak sajnos, rá vagyok utalva nap mint nap.
Nekem meg sajnos nem mindig van idöm rá, hogy magam csináljam. -
AllTheBest
őstag
Én soha semmit sem bíztam szerelőkre, inkább guglizok, videókat nézek és megcsinálom magam... Egyszer vittem az egyik motorom elektronikai hibával, szinte azonnal rávágta, hogy itt bizonyez meg az rossz és ezt meg azt kéne cserélni, közben meg csak kontakt hiba volt...
-
bul07
nagyúr
válasz
csipszikutya #13 üzenetére
Addig jó míg te húzol
(#14) TomPack
Nézd meg azt a videót amit linkeltem feljebb, elmondja miért kellet ilyen
-
TomPack
őstag
Én is nemrég cseréltettem a Focusban. 240eFt volt. Nem volt kellemes. Miért kellett ezt kitalálni...
-
válasz
csipszikutya #11 üzenetére
Aki ilyen munkát csinál mint a képen látható, arra egy talicskát sem bíznék. A cserét pedig nem látta senki, a számla/cseredarab semmit sem jelent. Ettől még persze ki lehet cserélve.
-
csipszikutya
senior tag
-
Eastman
addikt
Kutya egy történet. Bögyömben van ez a kettőstömegű elnevezésű világméretű szpatás.
-
bul07
nagyúr
Kettős tömegű lendkerékről egy nagyon jó magyarázó oktató videó, érdemes megnézni
Amúgy aki határ mellet él annak érdemes szomszédos országba is szétnézni is szerviek között
Öcsémnek van egy Wolksvagen Touran 2005környéki(nem tudom pontosan) neki is kettőstömegű hibája lett , itthon csak az alkatrészre mondtak 130-150e Ft-ot,
De van egy jó szerelő Nagyváradon csak Wolksvagen csoporthoz tartozó autókat csinál, elvállalta jó minőségű alkatrésszel együtt kért 130e Ft-ot, és 1év garancia is jár rá -
Redneck
nagyúr
Nem semmi történet... A kamuzós lehúzós átbaszós szerviz márkaszerviz?
-
csipszikutya
senior tag
Járo motorral toltam a kocsit a kutig, nem zörgött. Nagyon is hallhato volt a hang, igy akármilyen ideges is vlvoltam, hallottam volna. Továbbá a szerviz sem közölte velem, hogy zörgést hallanának-e mert beinditották mielött szétszedték, tehát biztos, hogy nem akklr esett ki az a bolha.
Doze: Sajna kell a családi auto méret. Amiota eszemet tudom az ilyen nagy batár autok a mindeneim.
Ne értsd félre, de lehet vele közuton, ésszerüen élvezetesen autozni, pályán már biztos nem. Én élvezem.
Az itteni utak amugy sem támogatnákHa pedig autopálxán megyek vele (70%ban) akkor 140 tempomat és nem akarok kiszállni belöle. Az én igényeimet kielégiti. Cuprába meg nem férne bele a betonkeverö, volt már rá példa
-
A kuplung hiba pillanatában lőtte ki az azt a rögzítő bolhát, hogy épp akkor jött elő a zörgés?
-
Doze
aktív tag
Oké a szervíz is hibás... mert tök mind1 mire használod azt az autó perkálsz, csinálják meg normálisan... De egy alhambra nem igazán erre való
, vegyél egy cuprat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest