- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
caizzz
senior tag
8 éve dohányzom, és jelentem semmi bajjdklf ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff [RI/OS Error - Connection Timed Out. Error #435: The User Died]
-
JetiRulez
őstag
Öcsémet és baráti társaságát (egyik sincs 18 se) minden nap hallom ilyeneket mondani, de valahogy nem változik semmi.
-
Crystalheart
őstag
válasz
JuliusCaesar #74 üzenetére
Nézd, én 21 évesen ugyanúgy nem dohányzom, nem iszom, nem drogozom, de még csak nem is kávézok vagy energiaitalozok. Sőt, no cola/pepsi, cukros üdítők, egyáltalán répacukor. Tartózkodom a fehér kenyértől is. Mondd csak, te sem fogyasztasz ilyesféle egészségkárosító anyagokat? Vagy helyesebb lenne elkezdenem térítgetni mindenkit?
Ez Jehovás hozzáállás.
-
tibi666
senior tag
válasz
antiszociális gondolkodásmód.
ülj otthon a négy fal között, ott biztos nem bagóznak az orrod alá, és még az alkohol sem kacsint feléd. -
Mace Windu
csendes tag
válasz
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #73 üzenetére
Én élni sem akarok mellette, az az igazság, elutasítom, mindenhogy
. De én itt abbafejezem a vitát. Írást elolvasom.
Nyugati országokban se tejfel minden, de én cserélnék dániával.
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #72 üzenetére
Ezt olvasd el. Érdekes lesz, garantálom. A nyugati országokban sincs kolbászból a kerítés - ilyen ügyekben SEM.
Jó, akkor ne próbáld ki, ha nem akarod, egyszerűen csak élj mellette. Ilyen egyszerű.
SZERK: hehe, a cikk után cserélj Dániával.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #71 üzenetére
"Konkrétan melyik országra gondolsz?" Lehet hogy itt most akkorát tévedek, mint adolfka a keleti front megnyitásakor, de szerintem fejletteb országokban erős kampány van a dohányzás és az alkohol ellen.
Én már voltam berúgott emberek közt és olyan dohányfüst között, hogy harapni lehetett volna. nem tetszik, genetika, neveltetés, vélemény, fene tudja, nekem nem kell.Ki se akarom próbálni, mert nem, mert irtózom tőle. Ennyi.
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #67 üzenetére
Miért vetnélek meg? Ezt honnan szűrted le?
Egyszerűen csak olyan dolgokról nyilvánítasz véleményt, amiket nem ismersz, bár ismerni véled őket. Ehhez még nem rendelkezel elég élettapasztalattal, ebben biztos vagyok. Én sem rendelkezem sokkal többel, mint te, mégis képes vagyok józanabbul megítélni a problémakört (már ha élhetek ilyen paradox szófordulattal) nálad."Más országokban ezeket a nézeteket preferálják." konkrétan melyik országra gondolsz?
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
JuliusCaesar #67 üzenetére
Koravén és erőltetett a gondolkodásmódod. Leírva szép minden és jó, csak élhetetlen kategória. Ne köss mindent a sátánhoz, hidd el, sokkal jobb nem foglalkozni ezekkel. Persze attól még te úgy élsz ahogy akarsz, és a véleményedhez is van jogod, de nem kell elvinni az egészet ebbe az irányba.
-
tibi666
senior tag
válasz
Psychonaut #66 üzenetére
valószínűleg nincs kivel elmennie...
én viszont asszem kimegyek a tescoba egy üveg vodkáért, meg egy üveg martiniért.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #66 üzenetére
Szerintem meg nem fogok. Biztos én kaptam rossz nevelést, de engem nem erre tanítottak.
Azért mert máshogy gondolkodok, már meg is vetsz? Más országokban ezeket a nézeteket preferálják. Lehet, hogy neked radikálisak a nézeteim, de számora ezek alapvető igények. De biztos neked van igazad!
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #65 üzenetére
Szerintem egyszer menj el egy jót inni a haverokkal, esetleg próbáld ki a cigit is - nem muszáj persze - és akkor tudod, miről mondasz véleményt. Így azt hiszed, tudod miről beszélsz, de nem. A diszkópatkány mostcsakazértisleiszommagammertazmenő embereket én is utálom, de szerintem normális keretek között nem kéne bántani sem az alkoholt, sem a dohányzást.
-
Dany007
veterán
válasz
JuliusCaesar #62 üzenetére
Heh
De ha csak egy dobozzal szív el naponta, akkor az ~ 15.000 egy hónapban... És nincs benne a 7végi buli. Mondjuk egy belépő 1000Ft.- meg inni is kell valamit. Még ha előtte kocsmában is iszik, akkor is 1-2 ezer... vagyis 3 ezer hetente... 2x elmegy / hó. Akkor az már jó 20 rongy havonta... Az nem kevés...
Én anno kaptam havi 5 ezer zsebpénzt azt kész : D Meg néha megszánt anyám, és vett 1-1 doboz cigit, azt ennyi. -
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #60 üzenetére
Pfujj, a pizzás csiga egészségtelen, ás ráadásul az előállításakor rengeteg szennyező anyag kerül a levegőbe! Legszívesebben lefejeznék mindenkit, aki mindezek ellenére pizzás csigát eszik!
Igen, a "ha" szócska módosítja a hsz-ed értelmét. De mivel nem fogadod el más véleményét, nem tudom, miért is írsz olyat, hogy ha te elfogadod, fogadja el ő is.
Danny: Igen.
SZERK: bulira nem 600 ft-ot szokás kérni, hanem többezres nagyságrendet. Legalábbis itt Pesten. És mielőtt megkérdezed, nem magamról beszélek.
SZERK2: Szerintem azért napi 1 doboznál kevesebbet szív a legtöbb korombeli. Ahogy megfigyeltem, 6-8 szál az átlag.
-
Dany007
veterán
Én sose értettem, hogy egy 16-18 éves diáknak (gyereknek) miből van pénze rendszeresen bagózni piálni, meg szétbulizni a 7végét... Apuci anyuci tömi vagy mi? Mert diákmelóból sok pénz nem jön össze, max nyáron.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Mace Windu #59 üzenetére
De ismerem. Lehet, hogy azért, mert szélsőséges változást akarok? Bár én ár annak is örülnék, ha a büfében olcsóbb lenne a pizzás csiga. Ja az nincs. Akkor először vezessék be.
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
JuliusCaesar #58 üzenetére
Túl szélsőségesen gondolkozol olyan dolgokban, amikkel önmagukban nincs probléma (csak ha egyénileg, ahhoz meg nem sok közöd). Minuszpont.
Jan Slotát nem ismered véletlenül?
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #51 üzenetére
"Nem kell elfogadnom a másik oldalt, mert nekem nem elfogadható." ez így van.
"ha elfogadom a másik véleményét, akkor neki is el kell az enyémet (ami akár paradox módon ellentétes lehet)." HA elfogadom, de nem fogadom, a HA szócska eléggé módosítja a mondatok értelmét. Szerintem... -
Mace Windu
csendes tag
válasz
Crystalheart #54 üzenetére
Juliustól kérdezd, hogy hogy hozta ide az alkoholt.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Mace Windu #29 üzenetére
Hogy jött ide a kecsketej?
A cikkhez szólva: amióta a rendszerváltás óta járulékokat emelik a cigarettán, Magyarországon ~40%-kal kevesebben dohányoznak. (Ha jól emlékszem, 2007-ben olyan 26 mrd szál/évről csökkent a felhasználás 16,5 mrd/évre, a határellenőrzések erősödésével, úgyhogy a csökkenést nem lehet a feketekereskedelem számlájára írni.) Persze a szám kb. egyenletesen csökkent, de ez azt mutatja, hogy hatásos a dolog. Azon kívül a pénzügyi nehézségek mindig jót tesznek a dohányosok tüdejének, anyám is ezért állt rá a napi maximum néhány szálra.
-
CséZé
őstag
khm, most a dohányzásról való leszokáshoz, hogy jön az alkohol?
-
tibi666
senior tag
válasz
JuliusCaesar #45 üzenetére
dede, nagyon is jó szórakozás az.
a becsületes, törvénytisztelő, adófizető alkoholistákat tessék szépen békénhagyni! -
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #42 üzenetére
Némi ellentmondást vélek felfedezni becses szavaid forgatagában.
Miért hivatkozol a "nyugati demokráciákra", mint olyanra? Ahol szerinted értelmesek az emberek, és nem ferde az értékrendjük, mégis engedik embertársaikat az utcán dohányozni. De hát hogy tehetik ezt? Akkor ott is ferde lenne a társadalom értékrendje? Tévedsz, barátom! Abban igazad van, hogy a nyugati demokráciák fejlettebbek, nagyobbak (erkölcsileg) a magyarnál, és tudod miért? Mert képesek elfogadni a másik véleményét. Bár hozzászólásod utolsó részében te is ezt mondod, idézem: ha elfogadom a másik véleményét, akkor neki is el kell az enyémet (ami akár paradox módon ellentétes lehet).
Hmm, kicsit mint ellentmondásba keveredtél volna önmagaddal. Nézzük csak egy korábbi állásfoglalásodat:
"Nem kell elfogadnom a másik oldalt, mert nekem nem elfogadható."
Előbb szedd rendbe a gondolataidat, azután foglalj állást - bármelyik oldal mellett vagy ellen is.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
JuliusCaesar #37 üzenetére
És mit tennél, ha olyan kerülne hatalomra, aki utálja a számítógépet, kütyüket, mert antiszociálisnak/egészségre károsnak (pl. mozgáshiány) tartja, és a hardverek+játékok árát az egekbe emelné?
Azt kéne megérteni, hogy azért mert Téged irritál valami, még nem törölheted el, ha ugyanannyian kiállnak ellened. Elvileg erről szól a demokrácia. Azt elismerem, hogy nagyon sok a bunkó dohányos, de aki csak kultúráltan szeretne elszívni néhány szál cigarettát, az nehogy már kitaszítva érezze magát a társadalomból. Aki bunkó, az úgyis kimutatkozik más dologban is (pl. szemetelés). Azt meg még megemlíteném, hogy a 50-es 60-as 70-es években magasabb volt az átlagéletkor, pedig többen dohányoztak. Biztos, hogy káros, de azért nem kéne mindent rá kenni. -
Trub
tag
válasz
Amíg a saját udvarában csinálja, had csinálja!
-
Pala
veterán
válasz
Én azért nem vonnám meg tőle a szenvedélyének tárgyát. Amíg másnak erkölcsi / anyagi / fizikai formában nem árt, addig igazándiból >nekem< édesmindegy, hogy valaki önnön bánatában lyukasra issza a máját egy faluszéli istállóban.
-
mephi666
nagyúr
válasz
"mértéktelen vedlést"?
mi inni jártunk általában a kocsmába, nem pedig vedleni... max nyáron vedlettünk kicsit, de az sem volt mértéktelen... kicsit lejött néha a plezúr a vállról meg az arcról, aztán ennyi
a kígyók szoktak inkább vedleni... meg a hüllők nagy része...
(nem bírtam kihagyni)
ui: értem én...
csak a vedlés=pl. amikor a kígyó levedli a bőrét... a vedelést is ismerem jól
na, kimaradt 1 betű, más értelmet nyert a mondat, én meg nem bírtam kihagyni...
-
Trub
tag
válasz
Most azzal mi a baj, hogy hányásig issza magát? Nem befolyásolja a te egészségedet.
Én nem cigizek, de nem vetem meg a dohányosokat, alapom sincs. A saját egészségével azt csinál amit akar, nem szólhatunk bele. Nem is próbálok meg senkit leszoktatni, legalább megy az Áfa.
Haverom deszkás, egy kissebb faluban él. Egy öregasszony kihívta a rendőrséget, mert szerinte hangos. A rendőrség el is tiltotta őket. Kb. ezt tennéd te is!
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #41 üzenetére
Ha szerinted köteles vagyok elfogadni, ott gondok vannak. Van egy "dolog", megnézem az én értékrendem szerint (jéééé déja vu!) mi az. Ha nekem nem felel meg, vissza a feladónak. Természetesen, addig mehetek el a saját értékrendem szerint, amíg a társadalom ezt tűri.
Akkor van gond, amikor a társadalomban birkák élnek, vagy ferde az értékrendjük (mint itt a többségnek pölö EDIT: magyarországra gondoltam), mert akkor az lesz a különc, aki nem különc. Akkor vannak gondok, mert szívni kell a bagót, meg inni mert a másik nem csinálja.
Ugye a demokráciát értelmes emberekre találták ki, ezért (is) bukik meg nálunk. Tőlünk nyugatabbra mindenkinek van akarata, szabad véleménye, maximum ha ezt károsnak vélik, megbüntetik. (Amerikában bárkit lelőhetsz, de bevarrnak 440 évre, vagy halálbünti lesz).
Tehát nem vagyok köteles elfogadni a másik értékrendjét, nekem nem tetszik az, hogy szabad az utcán dohányozni. Sokan vannak ellene és mellette. Ennyi. Ha elfogadom a másik véleményét, akkor neki is el kell az enyémet (ami akár paradox módon ellentétes lehet).
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #40 üzenetére
Okés, innentől nem látom értelmét az értelmes vitának. Szóval itt fejezzük be.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #39 üzenetére
Nem kell elfogadnom a másik oldalt, mert nekem nem elfogadható. Ennyi erővel hát jó, kicsit náci kicsit antiszemita, a másik egy kommunista, de azért fogadjuk el őket. A fenét...
Megtehetné hogy bevezeti, kötelező dohányozni, maximum megszegném a törvényt kivándorolnék, meghurcolnának. Attól még nem fogadnám el.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Hál' Istennek nem vagy. El kell(ene) fogadnod a másik oldalt is. Ha egy láncdohányos kerülne hatalomra, az sem csinálhatná azt, hogy "Na, jól van, akkor mától KÖTELEZŐ dohányozni minden 14 év feletti állampolgárnak".
-
venember83
nagyúr
Francokat, csak mernek nagyot álmodni.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #34 üzenetére
Igen, tudom hogy blablabla sok bevétel. De ettől függetlenül HA ÉN LENNÉK hatalmon - de nem vagyok - ezt tenném.
Mace Windu: mert étrendem alapján 12 maradtam, dumám már 18 éves.
Arany középút, 16 életévet töltöttem be. Amúgy az, hogy valaki vasárnap esténként elszopogat egy üveg bort, azzal nincs bajom, vagy haverokkal megiszik 2 üveg sört. De azzal hogy "Hú most megyünk leinnni magunk a sárgaföldig, amíg nem hányok..." meg a mértéktelen vedlést, na azokkal nemtom mit csinálnék. Ne is tudják meg. -
PazsitZ
addikt
válasz
Psychonaut #34 üzenetére
Egyet értek a ötleteiddel.
Valóban nem a mindenhol betiltás a megfelelő intézkedés, hanem a kultúra és a dohányzóhelyek ésszerű korlátozásának kialakítása.
-
Eastman
addikt
válasz
Mace Windu #29 üzenetére
Még viccnek is rossz, csak Crystalheart meg ne hallja...
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #27 üzenetére
Ez, apám, úgy baromság ahogy van.
Van fogalmad róla, hogy mennyi pénzt jelent a dohány és szeszipar az államnak? És nehogy azt hidd, hogy ha az egekbe emelnék az adókat, akkor majd maradna ilyen szinten a forgalom. Nagy kiesés lenne ez az államkasszának, amit Te, kedves nemdohányzó és antialkoholista is megérez(het)nél. És arról ne is beszéljünk, hogy ez kiváló táptalajt jelentene az szesz/dohánycsempészetnek...ezaz, még több bűnözést!
És elnézést a személyeskedésért, de ez a hsz. kicsit kiverte a biztosítékot.
Amin szerintem változtatni kellene, az az ország dohányzási kultúrája. Németországban például meg tudják oldani kultúráltan is a dolgot, és nem megy a dohányzók vs. nemdohányzók háború. Első körben elég lenne azt elérni - szerintem - hogy tényleg csak a kijelölt helyeken lehessen dohányozni (abból viszont legyen több). Ezen kívül büntessék a csikkek eldobálását is, mert engem is idegesít a sok cigicsikk városszerte. Ez két olyan dolog, ami nem kerülne túl sok pénzbe, viszont mindkét fél számára élhetőbbé tenné az országot.
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
JuliusCaesar #32 üzenetére
De a sörrel, borral mi bajod? Ok, alkeszek meg ittasvezetők, stb ellenpélda, de az t a rohadt sört, bort, szeszt hadd ne adóztassa meg nekem drága cézár őfelsége, mert én a továbbiakban is szeretném szertartásosan fogyasztani őket emberi áron..
Az étrended alapján olyan 12 lehetsz, de a dumád alapján olyan 18. Nem értek már semmit.
Mondjuk a jó kakaót én is elfogyasztom, de inkább akkor már finom tejeskávé.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Mace Windu #29 üzenetére
Corn flakes, nestlé féle cookies. nem indulhat reggel cukrostej nélkül. De azzal nem megyek az utcán és nem füstölög.
-
Pala
veterán
válasz
Mace Windu #29 üzenetére
Na jó, de a kecsketejtől nem leszel tüdőrákos + nem ártasz vele másoknak, ha fogyasztasz belőle. Bár ez a példa mégis helytálló egy kis százalékban, nem részletezem, hogy miért, mert engem is meglincsel valaki.
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
Na a szeszt már bele ne keverjük, mert lincselés lesz.
Akkor én visszavágok, adóztassuk meg 73283782%-kal a bio kecsketejet, vagy amit te tolsz mint szenvedélyed tárgya.
Inkább a fémfelvásárlást kéne állami monopóliumba venni, de erre most ne haladjunk tovább.
-
Pala
veterán
válasz
Nyilván sokan leszoknának, de a bagós keménymag találna más megoldást. A heroin se olcsó, mégis, akinek igazán kell, az lopástól, rablástól se riad vissza. +Rendesen fellendülne a cigarettacsempészet.
Na nem mintha így nem lenne.
-
PazsitZ
addikt
Szerintem válság van, mondjuk én beelőztem a dolgot, mert már egy éve leszoktam
.
De az egyik legnyomosabb érv az cigi ára volt.
-
Pala
veterán
válasz
Mace Windu #21 üzenetére
Ok, nem a személyed ellen irányult, amit írtam, csak kíváncsi lettem volna, kapok-e valami épkézláb, racionális magyarázatot erre. A többivel egyetértek, a zárójeles résszel viszont az a gond, hogy tulajdonképpen nem is arra reagáltál, amit felvetettem (bár amit írtál, igaz); a kettő megfér egymás mellett.
Mellesleg én is teszek azért különbséget dohányos és dohányos között, nem lehet mindenkit egy kalap alá vonni. Viszont a saját - nem túl rózsás - tapasztalaim alapján a másokra fittyet hányó fajtából mintha több lenne.
Egyébként az sem kizárt, hogy bizonyos dolgokat azért nem tudok megérteni a dohányzással kapcsolatban, mert én magam sohasem voltam aktív részese. Nyilván más átélni és tapasztalni.
-
mephi666
nagyúr
én nem vagyok már aktív dohányos... (2éve leszoktam, addig napi minimum 1-2doboz barna szofi ment el éveken keresztül... ha ideg voltam, volt 3 is... utolsó 4évben meg kézzel csavartam magamnak a cigit...) kb 3hete vettem egy csomag jófajta tilbury dohányt és néha abból csavarok egyet kézzel és azt pöffentem el... az elmúlt fél évben időnként rágyújtogatok, ha "nagy a nyomás rajtam"... meg 1-1 olyan húzós nap után (mint pl a mai) az az 1 szál jólesik és kész...
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Mace Windu #21 üzenetére
Hát, mondjuk aki utcán dohányzik arra szúrósan nézek, többet nem tehetek
-
CséZé
őstag
válasz
JuliusCaesar #20 üzenetére
káros?
segít leküzdeni a magyar bánatot- egyébként még a füstjét is utálom
-
Mace Windu
csendes tag
Ne nézz már hülyének. Megértem minden felháborodásotokat, mint mondtam, én is rühellem a büdös cigiszagot, de olyan pokoli mélységekbe helyezitek az egészet, hogy komolyan nem értem. Ocsmány, antiszociális szokás, ami ráadásul káros is. Ebben megállapodhatunk. De semmi több, ne érezd magad vesénrúgva ha elmegyek melletted az utcán egy cigivel a kezemben.
Bunkó, mások érdekeit szarba se néző dohányos meg midnenhol van, inkább róluk szól az amiről ti beszéltek!!!
(amúgy meg a hatványozódásba ne menjünk, bele, de nagyon nem úgy van. minden embernél más, életkörülmény, életvitel, szellemi frissesség, stb függő, nem lehet általánostani)
JuliusCesar: Neked miért hasznos, ha elrobognak melletted atóval? Semmiért. A dohányos is úgy gondolja (épp a függősége miatt), hogy neki ez kell, az élete része. Nem volt ez rossz hasonlat, hidd el.. Na a tömegközlekedés már más tészta.
Ott már vannak újabb tényezők. Na Elnézést, hogy így bemutatkoztam nektek, csak néha rám jön az ötperc és védem a nem létező igazam.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Mace Windu #17 üzenetére
Igen, de az autó önmagában hasznos dolog, de a cigi akárhogy nézem - káros.
-
Pala
veterán
válasz
Mace Windu #17 üzenetére
Ilyenre csak a balga ember hivatkozik. A káros dolgok szorzódnak, hatványozódnak. Ha téged ez nem zavar, elfogadom a véleményedet. Engedtessék meg, hogy engem meg zavarjon.
Egyébként... neked a dohányzás a szenvedélyed...nekem meg az, hogy az utcán találomra pofánrúgom az embereket, lerúgom a veséjüket és rájuk hányok. Ugyan kinek van joga megakadályozni ebben? Tartsák szépen tiszteletben! Mit is mondtál: megszoksz, vagy megszöksz?
Ha nem érted az iróniát / hasonlatot, inkább ne reagálj! -
CséZé
őstag
válasz
Mace Windu #5 üzenetére
Nem az a heti 2x600 forint fogja megváltani az életem.
nem is, max a következménye
egyébként meg a dohányosokhoz: Ha szívod azt a retket ne az ukrán csodát vegyed katonszámra, hanem a magyar cigit vedd, ezzel is segíted a magyar gazdaságot!(
)
-
Mace Windu
csendes tag
Akkor ne legyen autó, ne legyen semmi ami üzemben készül, stb stb és éljünk 1221-ben. Mellesleg akkor is szvták ezt a szart. Túlságosan szenvedő félek álltjátok be magatokat mint nem dohnáyzók, miközben ez csak egy csepp a tengerben...
Na részemről le van zárva, megértem az érveiteket, csak a felháborodást nem érzem annyira magas prioritásúnak, hogy ti személyesen sértve érzitek magatokat mert én elszvok napi 4 szál cigit.
Fecogame te meg nevetséges vagy picit, tudod-e.
1. ilyet nagyo nem szabadna mondani senkinek, közöd nincs hozzá jelen pillanatban
2. fogalmad sincs miről beszéltem
3. not your business
4. szar a stílus -
válasz
Mace Windu #10 üzenetére
Majd te leszel a statisztikai adat. Nem fogok én itt példálózni, ha saját magadtól nem jössz rá, akkor vess magadra.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Mace Windu #13 üzenetére
Persze, mert a kínaiak olyan jó fejek. Meg az északkoreaiak. ott pattognak a nyugatnak. Majd aztán kap itt az amerikaji. Odavisszük ladikkal a robbanófejet és a csioncsan berobbantja
Japánról meg oldalakat lehetne vitázni.
-
Pala
veterán
válasz
Mace Windu #10 üzenetére
Nem az a baj a dohányzással, hogy magadat mérgezed vele (te életed, te döntésed). Hanem az, hogy - többnyire akaratodtól függetlenül - másokat is. Kivéve, ha minden egyes szálat egy zsilipkamrában szívsz el.
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
JuliusCaesar #11 üzenetére
"japánok pl jó értelemben defektesek
" - persze, kutyapornóra meg 8 éves rajzolt kislányokra élvezkednek, nagyon jó értelemben hallod... Szerintem egyik legbetegebb társadalom, túl gyorsan történt ott minden.
upd: Üdvözöllek a modern társadalomban. Megszoksz, vagy megszöksz. Én se szeretem a cigiszagot, annak ellenére, hogy én is szívom.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Mace Windu #10 üzenetére
Hallj meg, de ne az utcán püffögjön az orrom alá. Szvsz dohányárura kiraknék 400%-os adót és csak a saját házadban szívhatod (ha albis vagy a tulaj beleegyezésével) és akinek megéri, tegye!
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
JuliusCaesar #8 üzenetére
"Megérteni sosem foglak titeket, de legalább tiszta lap." - Na akkor viszont durrogni se kell, hadd haljak meg abban amiben akarok.
Fecogame: Mutass olyan stat. adatokat, ahol mérhető a tüdőrákban elhunytak száma a gyenge dohányosoknál. Elárulom szinte ugyanannyian halnak meg közülük tüdő-gége rákban, mint a nemdohányzók között.
-
Pala
veterán
válasz
Mace Windu #5 üzenetére
"tüdőrákhoz iszonyat sokat kell cigizni, vagy/és erős hajlam (genetika) is jól betesz ha van"
A dohányosok nagy része hasonló szöveggel nyugtatja magát.
De én már láttam olyat is, aki többszöri lábrövidítést (trombózis) követően sem volt hajlandó letenni a cigarettát.JuliusCaesar: ez mondjuk csak Dél-Koreára vonatkozik. Bár ott is sokan élnek, de a többi milliárddal (Kína, Japán) nem tudom, mi a helyzet. Mondjuk idehaza is a középiskolákban elég sokan bagóznak. A saját volt osztályomból nem akarok általánosítani, de 33 emberből kb. 5, max 6 nem nyúlt cigarettához soha életében (köztük én....én azóta sem).
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Mace Windu #5 üzenetére
Oké, de utálom, ha ezzel takaróznak, meg mindenféle mondvacsinált érvvel. nem akarsz leszokni és pont. Megérteni sosem foglak titeket, de legalább tiszta lap.
Pala: Pfff.... Mindig tudtam hogy a sárgák defektesek (nem csak ebben), de ennyire...
-
válasz
Mace Windu #5 üzenetére
- tüdőrákhoz iszonyat sokat kell cigizni, vagy/és erős hajlam (genetika) is jól betesz ha van
Majd ha az leszel, akkor mond ezt...
-
Pala
veterán
válasz
JuliusCaesar #1 üzenetére
Ha jól tudom, Mo-n kb a lakosság harmada dohányzik. Épp elég már így is, bár még mindig jobb, mint Dél-Korea, ahol 70-80% körüli az arányuk (!!!).
-
Mace Windu
csendes tag
válasz
JuliusCaesar #4 üzenetére
Persze, csapda a dohányzás, de azért nem így van. Nem az a heti 2x600 forint fogja megváltani az életem.
- repjegy aprópénz, ha annyira akarnék bármikor elmehetnék, nem a repjegyen múlik a kiköltözés, ne hogy ezt hidd.
- tüdőrákhoz iszonyat sokat kell cigizni, vagy/és erős hajlam (genetika) is jól betesz ha van -
JuliusCaesar
tag
válasz
Mace Windu #2 üzenetére
Na itt kezdődnek a gondok... Kábé semmivel sem értek egyet veled. Amit elszívsz azt akkor már gyűjtsd:
- lesz repjegyed nyugatra
- nem leszel tüdőrákos
- MO-ról is kiszabadulszEzek csak üres mentségek, mintha magadat győzködnéd. De te is tudod mi az igazság.
-
Psychonaut
veterán
Válság van, kell a píz másra. Szerintem. Haver pl. két bandában játszik, és arra kell a pénz, ezért leszokik.
-
Mace Windu
csendes tag
Magyarországon dohányozni kell, máshogy nehéz kibírni ezt az egészet. Kell valami szenvedélybetegség, jobb, mintha a fizetésemet dobálnám bele a játékgépbe. Nem kell sokat szívni, és akkor egészségügyileg sem tesz oda. Napi pár szál még szinte semmit sem rombol, olyan mintha nagyvárosban laknál. :-)))
-
JuliusCaesar
tag
Kelet-európában nő a dohányosok, drogosok és alkeszek száma, míg nyugaton csökken. A dohányzás amerikában pl a 60-70-es évektől kezdve mélyrepülésben van.
De itt MO-n csak a suliból kiindulva sok dohányos van és lesz is még egy darabig. Meg persze sokan vannak lightosabb anyagokon (alkohol, fű).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Hálózati / IP kamera
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest