- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #72 üzenetére
Ezt olvasd el. Érdekes lesz, garantálom. A nyugati országokban sincs kolbászból a kerítés - ilyen ügyekben SEM.
Jó, akkor ne próbáld ki, ha nem akarod, egyszerűen csak élj mellette. Ilyen egyszerű.
SZERK: hehe, a cikk után cserélj Dániával.
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #67 üzenetére
Miért vetnélek meg? Ezt honnan szűrted le?
Egyszerűen csak olyan dolgokról nyilvánítasz véleményt, amiket nem ismersz, bár ismerni véled őket. Ehhez még nem rendelkezel elég élettapasztalattal, ebben biztos vagyok. Én sem rendelkezem sokkal többel, mint te, mégis képes vagyok józanabbul megítélni a problémakört (már ha élhetek ilyen paradox szófordulattal) nálad."Más országokban ezeket a nézeteket preferálják." konkrétan melyik országra gondolsz?
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #65 üzenetére
Szerintem egyszer menj el egy jót inni a haverokkal, esetleg próbáld ki a cigit is - nem muszáj persze - és akkor tudod, miről mondasz véleményt. Így azt hiszed, tudod miről beszélsz, de nem. A diszkópatkány mostcsakazértisleiszommagammertazmenő embereket én is utálom, de szerintem normális keretek között nem kéne bántani sem az alkoholt, sem a dohányzást.
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #60 üzenetére
Pfujj, a pizzás csiga egészségtelen, ás ráadásul az előállításakor rengeteg szennyező anyag kerül a levegőbe! Legszívesebben lefejeznék mindenkit, aki mindezek ellenére pizzás csigát eszik!
Igen, a "ha" szócska módosítja a hsz-ed értelmét. De mivel nem fogadod el más véleményét, nem tudom, miért is írsz olyat, hogy ha te elfogadod, fogadja el ő is.
Danny: Igen.
SZERK: bulira nem 600 ft-ot szokás kérni, hanem többezres nagyságrendet. Legalábbis itt Pesten. És mielőtt megkérdezed, nem magamról beszélek.
SZERK2: Szerintem azért napi 1 doboznál kevesebbet szív a legtöbb korombeli. Ahogy megfigyeltem, 6-8 szál az átlag.
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #42 üzenetére
Némi ellentmondást vélek felfedezni becses szavaid forgatagában.
Miért hivatkozol a "nyugati demokráciákra", mint olyanra? Ahol szerinted értelmesek az emberek, és nem ferde az értékrendjük, mégis engedik embertársaikat az utcán dohányozni. De hát hogy tehetik ezt? Akkor ott is ferde lenne a társadalom értékrendje? Tévedsz, barátom! Abban igazad van, hogy a nyugati demokráciák fejlettebbek, nagyobbak (erkölcsileg) a magyarnál, és tudod miért? Mert képesek elfogadni a másik véleményét. Bár hozzászólásod utolsó részében te is ezt mondod, idézem: ha elfogadom a másik véleményét, akkor neki is el kell az enyémet (ami akár paradox módon ellentétes lehet).
Hmm, kicsit mint ellentmondásba keveredtél volna önmagaddal. Nézzük csak egy korábbi állásfoglalásodat:
"Nem kell elfogadnom a másik oldalt, mert nekem nem elfogadható."
Előbb szedd rendbe a gondolataidat, azután foglalj állást - bármelyik oldal mellett vagy ellen is.
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #40 üzenetére
Okés, innentől nem látom értelmét az értelmes vitának. Szóval itt fejezzük be.
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #37 üzenetére
Hál' Istennek nem vagy. El kell(ene) fogadnod a másik oldalt is. Ha egy láncdohányos kerülne hatalomra, az sem csinálhatná azt, hogy "Na, jól van, akkor mától KÖTELEZŐ dohányozni minden 14 év feletti állampolgárnak".
-
Psychonaut
veterán
válasz
JuliusCaesar #27 üzenetére
Ez, apám, úgy baromság ahogy van.
Van fogalmad róla, hogy mennyi pénzt jelent a dohány és szeszipar az államnak? És nehogy azt hidd, hogy ha az egekbe emelnék az adókat, akkor majd maradna ilyen szinten a forgalom. Nagy kiesés lenne ez az államkasszának, amit Te, kedves nemdohányzó és antialkoholista is megérez(het)nél. És arról ne is beszéljünk, hogy ez kiváló táptalajt jelentene az szesz/dohánycsempészetnek...ezaz, még több bűnözést!
És elnézést a személyeskedésért, de ez a hsz. kicsit kiverte a biztosítékot.
Amin szerintem változtatni kellene, az az ország dohányzási kultúrája. Németországban például meg tudják oldani kultúráltan is a dolgot, és nem megy a dohányzók vs. nemdohányzók háború. Első körben elég lenne azt elérni - szerintem - hogy tényleg csak a kijelölt helyeken lehessen dohányozni (abból viszont legyen több). Ezen kívül büntessék a csikkek eldobálását is, mert engem is idegesít a sok cigicsikk városszerte. Ez két olyan dolog, ami nem kerülne túl sok pénzbe, viszont mindkét fél számára élhetőbbé tenné az országot.
-
Psychonaut
veterán
Válság van, kell a píz másra. Szerintem. Haver pl. két bandában játszik, és arra kell a pénz, ezért leszokik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- SzoftverPremium.hu
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged