- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #73 üzenetére
Én élni sem akarok mellette, az az igazság, elutasítom, mindenhogy
. De én itt abbafejezem a vitát. Írást elolvasom.
Nyugati országokban se tejfel minden, de én cserélnék dániával.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #71 üzenetére
"Konkrétan melyik országra gondolsz?" Lehet hogy itt most akkorát tévedek, mint adolfka a keleti front megnyitásakor, de szerintem fejletteb országokban erős kampány van a dohányzás és az alkohol ellen.
Én már voltam berúgott emberek közt és olyan dohányfüst között, hogy harapni lehetett volna. nem tetszik, genetika, neveltetés, vélemény, fene tudja, nekem nem kell.Ki se akarom próbálni, mert nem, mert irtózom tőle. Ennyi.
-
tibi666
senior tag
válasz
Psychonaut #66 üzenetére
valószínűleg nincs kivel elmennie...
én viszont asszem kimegyek a tescoba egy üveg vodkáért, meg egy üveg martiniért.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #66 üzenetére
Szerintem meg nem fogok. Biztos én kaptam rossz nevelést, de engem nem erre tanítottak.
Azért mert máshogy gondolkodok, már meg is vetsz? Más országokban ezeket a nézeteket preferálják. Lehet, hogy neked radikálisak a nézeteim, de számora ezek alapvető igények. De biztos neked van igazad!
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #51 üzenetére
"Nem kell elfogadnom a másik oldalt, mert nekem nem elfogadható." ez így van.
"ha elfogadom a másik véleményét, akkor neki is el kell az enyémet (ami akár paradox módon ellentétes lehet)." HA elfogadom, de nem fogadom, a HA szócska eléggé módosítja a mondatok értelmét. Szerintem... -
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #41 üzenetére
Ha szerinted köteles vagyok elfogadni, ott gondok vannak. Van egy "dolog", megnézem az én értékrendem szerint (jéééé déja vu!) mi az. Ha nekem nem felel meg, vissza a feladónak. Természetesen, addig mehetek el a saját értékrendem szerint, amíg a társadalom ezt tűri.
Akkor van gond, amikor a társadalomban birkák élnek, vagy ferde az értékrendjük (mint itt a többségnek pölö EDIT: magyarországra gondoltam), mert akkor az lesz a különc, aki nem különc. Akkor vannak gondok, mert szívni kell a bagót, meg inni mert a másik nem csinálja.
Ugye a demokráciát értelmes emberekre találták ki, ezért (is) bukik meg nálunk. Tőlünk nyugatabbra mindenkinek van akarata, szabad véleménye, maximum ha ezt károsnak vélik, megbüntetik. (Amerikában bárkit lelőhetsz, de bevarrnak 440 évre, vagy halálbünti lesz).
Tehát nem vagyok köteles elfogadni a másik értékrendjét, nekem nem tetszik az, hogy szabad az utcán dohányozni. Sokan vannak ellene és mellette. Ennyi. Ha elfogadom a másik véleményét, akkor neki is el kell az enyémet (ami akár paradox módon ellentétes lehet).
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #39 üzenetére
Nem kell elfogadnom a másik oldalt, mert nekem nem elfogadható. Ennyi erővel hát jó, kicsit náci kicsit antiszemita, a másik egy kommunista, de azért fogadjuk el őket. A fenét...
Megtehetné hogy bevezeti, kötelező dohányozni, maximum megszegném a törvényt kivándorolnék, meghurcolnának. Attól még nem fogadnám el.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Psychonaut #34 üzenetére
Igen, tudom hogy blablabla sok bevétel. De ettől függetlenül HA ÉN LENNÉK hatalmon - de nem vagyok - ezt tenném.
Mace Windu: mert étrendem alapján 12 maradtam, dumám már 18 éves.
Arany középút, 16 életévet töltöttem be. Amúgy az, hogy valaki vasárnap esténként elszopogat egy üveg bort, azzal nincs bajom, vagy haverokkal megiszik 2 üveg sört. De azzal hogy "Hú most megyünk leinnni magunk a sárgaföldig, amíg nem hányok..." meg a mértéktelen vedlést, na azokkal nemtom mit csinálnék. Ne is tudják meg. -
PazsitZ
addikt
válasz
Psychonaut #34 üzenetére
Egyet értek a ötleteiddel.
Valóban nem a mindenhol betiltás a megfelelő intézkedés, hanem a kultúra és a dohányzóhelyek ésszerű korlátozásának kialakítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest