- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Szten Márs #51 üzenetére
Lehet, hogy túlbonyolítottátok a dolgot. De szívesen beszélgetnék én is hasonló témáról szakértőkkel. Vagy legalább az ő vitájukat hallgatnám meg
Tehát ha 100%-ig biztos akarsz lenni az eredményben, akkor ismerni kell minden jövendőbeli tényezőt is, ami majd hat az illető személyiségére. Nyilván ezek nem ismertek, így csak találgatni lehet. Felületesen.
Szóval, vagy megvizsgálok valamit 100%-os részletességgel, és akkor tudok pontos infot mondani, vagy csak felületesen vizsgálom, és nem jelentek ki semmit tényszerűen, hanem inkább valószínűségeket adok meg. Illetve adnék. Feltételes módban.
Szerintem 15 évesen a pubertás "kezdetén" egy gyereknek nem a sztárság lenne a dolga.
Én ennyi idősen focizni jártam a haverokkal, meg gépezni (na mondjuk az se a legjobb).
Nem a legjobb a stressz, a kötelességeket / felelősséget és a pénzt ilyen fiatalon kezdi megtapasztalni az ember.
Jó hatása akkor lehet, ha az illető képes felismerni és kihasználni a lehetőségeket, nem pedig úgymond elszáll magától. De persze ehhez is kell már egyfajta személyiség. -
Dany007
veterán
"gyorsan el is torzul a személyiségük a felkapott sztároknak.
"
Vajon mért... nem csodálkozom rajta...
Aztán eltelik 4-5 év és mindenki szépen elfelejti. Ő meg a nagy "sztárság" meg fellépések miatt kihagyja a sulit / nem fejezi be / nem tanul tovább rendesen, aztán még a végén se munkája se pénze nem lesz... -
Dany007
veterán
Szerencsére fogalmam sincs kiről van szó, de egyetértek.
Ja, ahogy látom itt linkelték páran. Persze nekem így se ismerős, de legalább tisztább képet kapok róla.Szóval igen, elég gáz, hogy van pár ember, akik ilyen szerencsétlenekből akarnak meggazdagodni. Gondolom jól le is húzzák a pi***ba a srácot.
A sok tini meg bezabálja az egészet.
Hát, ez már csak így megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest