- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Cthulhu Dawn #66 üzenetére
Nem tudom, de ez nem gond, mert nem is érdekel
-
Valahol olvastam, hogy Usher "fedezte fel".
Kár volt. -
dabadab
titán
válasz
Cthulhu Dawn #61 üzenetére
Ez nem az ő hangja, hanem egy JB szám paródiája új szöveggel.
Azt hittem, hogy a topikban jelenlévő, intellektuálisan magasabbrendű hozzászólóknak ez egyértelmű -
zH.
senior tag
kicsit elkéstem de EZT NÉZZÉTEK!!
-
kmisi99
addikt
Ez a gyerek valami bitang puszulatosan fostosan énekel ahogy babinéni is megmondta!
-
Ptech
addikt
válasz
Zolinho1026 #1 üzenetére
Nem őt kellene elásni, hanem azokat, akik futószalagon gyártják az ilyen tinisztárokat, akikről múlt héten még nem hallott senki, most meg már minden velük van tele. Ez már rég nem a tehetségről szól, egyszerűen legyártják a 'sztárt' belőle. Kb mint egy befektetés, az elején fizetni kell a médiát, aztán később majd pénzt is hoz az eladásokkal. Nem gond az na nem tud énekelni, ott az autotune és kész
Én pl múlt héten lettem felhomályosítva, hogy ki az a SP, addig nem is hallottam róla, lehet nem is vagyok célközönség mondjuk..
Bár van akinek bejön, hogy megcsillan az ifjú szívtiprói tűz photoshoppolt, futószalagra került tinisztár-cafat arcán, szinte látom magam előtt ahogy rettentő médiamoguljaink már előre megírták karrierjét, pont mint ahogy a feltörekvő szöveg- és zeneírók a dalait.
Ezzel lesz tele a Bravo, meg az Aktív, még jó, hogy nem tűnik fel, hogy már a műsor is reklám lett. De nem gond, itthon már 5000 eladástól aranylemez jár, annyit talán keresztül lehet nyomni, csak fizetni kell a rádiókat meg az újságokat okosba.
Csak idő kérdése, és lesz aki őszíntén és odaadóan fogja követelni az aktuális sorozatgyártott idomított biorobotot egy kis hígfossal körítve.
Mmmm, fincsi. -
RootRulez
félisten
Én se tudom, ki ez.
Sőt még klippet se találok YT-on tőle.
Linkelhetnétek egyet.
-
Ice!?
őstag
jailbreak?
-
Dany007
veterán
válasz
Szten Márs #51 üzenetére
Lehet, hogy túlbonyolítottátok a dolgot. De szívesen beszélgetnék én is hasonló témáról szakértőkkel. Vagy legalább az ő vitájukat hallgatnám meg
Tehát ha 100%-ig biztos akarsz lenni az eredményben, akkor ismerni kell minden jövendőbeli tényezőt is, ami majd hat az illető személyiségére. Nyilván ezek nem ismertek, így csak találgatni lehet. Felületesen.
Szóval, vagy megvizsgálok valamit 100%-os részletességgel, és akkor tudok pontos infot mondani, vagy csak felületesen vizsgálom, és nem jelentek ki semmit tényszerűen, hanem inkább valószínűségeket adok meg. Illetve adnék. Feltételes módban.
Szerintem 15 évesen a pubertás "kezdetén" egy gyereknek nem a sztárság lenne a dolga.
Én ennyi idősen focizni jártam a haverokkal, meg gépezni (na mondjuk az se a legjobb).
Nem a legjobb a stressz, a kötelességeket / felelősséget és a pénzt ilyen fiatalon kezdi megtapasztalni az ember.
Jó hatása akkor lehet, ha az illető képes felismerni és kihasználni a lehetőségeket, nem pedig úgymond elszáll magától. De persze ehhez is kell már egyfajta személyiség. -
válasz
Szten Márs #51 üzenetére
Volt szerencsém 2 magyar "sztárt" személyesen ismerni mielőtt "híresek lettek".
Nálam kettőből kettő. Nem mondom, hogy mindenkinél így van, de én ennyiből már levonom az "általában" következtetést.
(pedig a kettőből az egyik ilyen "1 számos sztár" volt pár éve) -
Szten Márs
nagyúr
Akár ez is lehetséges. Ezt kellő információk hiányában igen nehezen tudom megállapítani így innen. Alakítani nyílván alakítja őket, de nem vagyok benne biztos, hogy ez pejoratív jellegű torzulást kell, hogy jelentsen mindig. Jelenthet azt is persze egyes esetekben. Erről beszélgettünk egy pszichológia kurzuson a tanárral, ő sem beszélt teljes magabiztossággal, szóval laikusként pláne nem tudok és nem is akarok ebben okoskodni.
-
Dany007
veterán
"gyorsan el is torzul a személyiségük a felkapott sztároknak.
"
Vajon mért... nem csodálkozom rajta...
Aztán eltelik 4-5 év és mindenki szépen elfelejti. Ő meg a nagy "sztárság" meg fellépések miatt kihagyja a sulit / nem fejezi be / nem tanul tovább rendesen, aztán még a végén se munkája se pénze nem lesz... -
válasz
Szten Márs #39 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy általában igen gyorsan el is torzul a személyiségük a felkapott sztároknak.
(#47) Mr.Csizmás: Lol.
-
Dany007
veterán
Szerencsére fogalmam sincs kiről van szó, de egyetértek.
Ja, ahogy látom itt linkelték páran. Persze nekem így se ismerős, de legalább tisztább képet kapok róla.Szóval igen, elég gáz, hogy van pár ember, akik ilyen szerencsétlenekből akarnak meggazdagodni. Gondolom jól le is húzzák a pi***ba a srácot.
A sok tini meg bezabálja az egészet.
Hát, ez már csak így megy. -
Mr.Csizmás
titán
-
.bableWes
őstag
nem az a dzsásztin biber vagy ki a tököm? az emos pöcs?
elképesztö mire képes 1-2 centi vakolat egy "férfin". buz1 leszek -
föccer
nagyúr
Viszont valaki marha jól keres rajta
És más nem is számít. A 12 éves kislányoknak legalább van kire simogatni magukat.
üdv, föccer
mod: RE (#37) Lenry:
Jó kis zene mondhatóm. Én ha ilyet akarok (mármint kikpacsolani), akkor a Rob Zombie, Sepultura, Rage aganinst the machine.... Hasinló stílusban (csak lájtosabb kiadásban): N.I.N
Üdv, föccer
-
nem_tom
őstag
JB-nek, pár nappal ezelőtt láttam/hallottam egy zenéjét. Enyhén szólva rosszul lettem.
Ami a legrosszabb, hogy lányos hangja van.
-
Szten Márs
nagyúr
"Félreértés ne essék. Én nem ezt a szerencsétlen tinit támadom, hanem azt az elvetemült állatot, aki ebből a nulla zenei képességgel rendelkező srácból "sztárt" csinált. A tehetséges zenészek, zenekarok meg hype és reklám híján nem jutnak el a köztudatig."
Na ezért egy nagy +1.
Mert legtöbben az utálatukat ezekre az emberekre zúdítják, akik alapvetően a legtöbbször az égegyadta világon semmi rosszat nem tettek, ennek ellenére a legkülönbözőbb módon szokták őket szapulni és jókívánságokat szórni rájuk. De a pont, a lényeg ott van, amit írsz ebben az utolsó részben. -
-
meghallgattam.
ATYAÚRISTEN!
most egész éjjel Devin Townsendet fogok hallgatni, hogy biztosan felülírjam minden egyes bitjét ennek az agyamban...
próbáljátok ki ti is. jót tesz a léleknek ez után. -
Én se tudtam ki ez.
De gyerekhangja van. Azaz addig sztár amíg el nem kezd felnőni. Habár Paris Hilton óta bárki lehet sztár...
Egyébként ami hallottam a zenéből az szét volt hangmodulálva, úgyhogy tényleg nagy tehetség.(#33) joey20:
-
KrAt
veterán
Egyébként (attól függetlenül, h mindet utálom) sokkal inkább hallgatom ezt a "normálisan" kinéző kisgyereket, mint akármilyen magyar """popsztárt""" vagy emos kisköcsögöt, vagy akárkit, akit hamarabb kéne fejbelőni, mint meglátni...
SZVSZ
-
SzlobiG
félisten
Egyből erre a kis srácra gondoltam ahogy megláttam a topik címét.
Nem ennek "törték" fel youtubon az egyik klippjét?
-
The DJ
addikt
A bejegyzés címét olvasva rögtön Jack Black neve ugrott be, de aztán elmerengtem és rájöttem, hogy kizárt, hogy róla legyen szó, mert amit ő csinál az jó
Egyébként most hallok erről a "sztárról" először, pedig úgy gondolom otthon vagyok a zenei világban. Viszont remélem nem az én szegénységi bizonyítványom az, hogy fogalmam sem volt róla, hogy ő kicsoda.
-
Ezt lehet eladni. Nem tudom, hogy miért csodálkoztok ezen. Magyar sztárok közül egyébként annyira kevés van, hogy két kezemen meg tudnám számolni, és az egyik kezem üres maradna...Magyarok közül a régi Republic és FankaDeli, akikre tényleg azt mondom, hogy sztár, de persze róluk alig hallani. Ellenben a megafrász sztárjaival...Ezek kívül van még pár előadó (Anonim MC, Tabáni István, neki tényleg jó hangja van), de nagyon kevesen. Holott a média szerint rengetegen vannak...Mindegy, úgysem érdekel a dolog. Majd eltűnik a süllyesztőben, ahogy a hirtelen sztárok szoktak.
-
keIdor
titán
-
P00By
nagyúr
Sztem lemaradt egy "L" betű!
-
Gergő_
őstag
ez valami új májkli dzsekszón?
-
<NewL>
addikt
ki a halál az a jb?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ezt én sem értettem, hogy mi lehet abban a jó, hogy valami hülyegyerek undorítóan torzított hangon nyivákol. Mit lehet ennyire szeretni benne, ennek még annyi tudása sincsen, mint a legalja pötyögős dídzséknek.
-
PazsitZ
addikt
Ha engem kérdezel csak is az SP haverja lehet.
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Psychonaut
veterán
Ez most Justin Bieber, vagy egy SP-hez hasonló magyar sztár?
-
-
keIdor
titán
Kiről van szó? Ki ez a JB?
-
Most az a baj, hogy nem utanad csopognek a csipak?
-
morhange
tag
Én régebb óta leltem rá tök véletlen, de nemrég olvastam valahol, hogy a hangja mutál és bajok vannak emiatt. De akárhogy is, zeneileg nulla.
-
Zolinho1026
tag
Teljesen jogos és egyetértek veled. Az összes hasonló "sztárt" elásnám valahová a föld alá nagyon-nagyon mélyen.
És ebből az egészből, az utolsó rész a legigazabb és egyben a legszomorúbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest