- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
Zolinho1026 #1 üzenetére
Nem őt kellene elásni, hanem azokat, akik futószalagon gyártják az ilyen tinisztárokat, akikről múlt héten még nem hallott senki, most meg már minden velük van tele. Ez már rég nem a tehetségről szól, egyszerűen legyártják a 'sztárt' belőle. Kb mint egy befektetés, az elején fizetni kell a médiát, aztán később majd pénzt is hoz az eladásokkal. Nem gond az na nem tud énekelni, ott az autotune és kész
Én pl múlt héten lettem felhomályosítva, hogy ki az a SP, addig nem is hallottam róla, lehet nem is vagyok célközönség mondjuk..
Bár van akinek bejön, hogy megcsillan az ifjú szívtiprói tűz photoshoppolt, futószalagra került tinisztár-cafat arcán, szinte látom magam előtt ahogy rettentő médiamoguljaink már előre megírták karrierjét, pont mint ahogy a feltörekvő szöveg- és zeneírók a dalait.
Ezzel lesz tele a Bravo, meg az Aktív, még jó, hogy nem tűnik fel, hogy már a műsor is reklám lett. De nem gond, itthon már 5000 eladástól aranylemez jár, annyit talán keresztül lehet nyomni, csak fizetni kell a rádiókat meg az újságokat okosba.
Csak idő kérdése, és lesz aki őszíntén és odaadóan fogja követelni az aktuális sorozatgyártott idomított biorobotot egy kis hígfossal körítve.
Mmmm, fincsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest