- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
Zolinho1026 #1 üzenetére
Nem őt kellene elásni, hanem azokat, akik futószalagon gyártják az ilyen tinisztárokat, akikről múlt héten még nem hallott senki, most meg már minden velük van tele. Ez már rég nem a tehetségről szól, egyszerűen legyártják a 'sztárt' belőle. Kb mint egy befektetés, az elején fizetni kell a médiát, aztán később majd pénzt is hoz az eladásokkal. Nem gond az na nem tud énekelni, ott az autotune és kész
Én pl múlt héten lettem felhomályosítva, hogy ki az a SP, addig nem is hallottam róla, lehet nem is vagyok célközönség mondjuk..
Bár van akinek bejön, hogy megcsillan az ifjú szívtiprói tűz photoshoppolt, futószalagra került tinisztár-cafat arcán, szinte látom magam előtt ahogy rettentő médiamoguljaink már előre megírták karrierjét, pont mint ahogy a feltörekvő szöveg- és zeneírók a dalait.
Ezzel lesz tele a Bravo, meg az Aktív, még jó, hogy nem tűnik fel, hogy már a műsor is reklám lett. De nem gond, itthon már 5000 eladástól aranylemez jár, annyit talán keresztül lehet nyomni, csak fizetni kell a rádiókat meg az újságokat okosba.
Csak idő kérdése, és lesz aki őszíntén és odaadóan fogja követelni az aktuális sorozatgyártott idomított biorobotot egy kis hígfossal körítve.
Mmmm, fincsi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Windows 11
- Bluetooth-headsetekről általában
- Androidos tablet topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest