Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
azt hiszem sislaci, vagy sislacii néven kezdett még.
más:
egyébként már volt egy permabanja előtte is, csak visszaengedték, ott lett sislaciii. aztán megint nem tudott viselkedni (Hogy is néznek ki gépeink / pc-style topik, nyár vége felé, sislaciii néven talán).ami miatt újból kirakták (ahogy én láttam): offolt, személyeskedett, hangulatotszított, mindhármat durván és visszatérően (a topik használatát nagyon megnehezítette... volt, amikor a kialakult flame miatt zárni is kellett).
meg ő volt a blogbejegyzéstörlések egyik hőse. avagy van valami probléma, megfelelő topikot persze sose találta meg, amikor pedig többen eléggé hosszú és részletet megoldást adtak a problémára... akkor miután megoldotta a dolgot, nemes egyszerűséggel nyomott egy delt, hogy az információt véletlenül se használhassa más fel. igen, én is egyike voltam azoknak, aki segített rajta. egyszer.
visszatérve a bejegyzés címéhez: tempbanos, a fórum nem megfelelő használata miatt. nincs ebben semmi gonoszság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rá nem jöttem volna...
share sem volt gyanús, pedig láttam, hogy elég aktív néhány topicban.