- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajka23
csendes tag
atolvastam a forumot es ugy latom , hogy pofatlanul draga magyarrorszagon az internet. osszehasonlitaskeppen pl nalunk erdelyben az upc small csomag(bronze) 25 lej(1750ft) upc medium 10mb(silver) 35 lej(2450ft) es az upc large 20 mb(gold) 60 lej(4200ft). a digi net nalunk rds net neven fut neki van a legtobb elofizetoje romaniaban jelenleg bar naluk a max sebesseg 4/4 mbit de a fiberlink technologianak koszonhetoen varoson belul 50 mb/s is is emelkedhet ami 1 nagyvarosban torrent vagy dc eseten jot dobb a sebessegen. az rds(digi net) 25 lejert(1750ft) kinalja ezta csomagot+ meg adnak 1 mobiltelefont is mely tartalmaz a halozaton belul lebeszelheto 1000 percet ez benne van az arban(lefedetsege egyelore nagyon gyenge) ebbol csak azt akartam kihozni hogy nalunk pl az rds verte le az arakat annyira hogy az upc kenytelen volt felere csokkenteni a havidijat hogy a piacon tudjon maradni .tehat a diginet sztem magyarorszagon is kemeny harcot fog vivni hogy a piacbol reszesuljon es ezt csak olcso jo minosegu szolgaltatassal erhetik el . nekem upcm van es itt korrektul megy 10 mbites 8-9 el megy csucsidoben a p2p korlatozas pedig megkerulheto az utorrent legujabb beta verziojaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpársportok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest