- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Yettel topik
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajka23
csendes tag
atolvastam a forumot es ugy latom , hogy pofatlanul draga magyarrorszagon az internet. osszehasonlitaskeppen pl nalunk erdelyben az upc small csomag(bronze) 25 lej(1750ft) upc medium 10mb(silver) 35 lej(2450ft) es az upc large 20 mb(gold) 60 lej(4200ft). a digi net nalunk rds net neven fut neki van a legtobb elofizetoje romaniaban jelenleg bar naluk a max sebesseg 4/4 mbit de a fiberlink technologianak koszonhetoen varoson belul 50 mb/s is is emelkedhet ami 1 nagyvarosban torrent vagy dc eseten jot dobb a sebessegen. az rds(digi net) 25 lejert(1750ft) kinalja ezta csomagot+ meg adnak 1 mobiltelefont is mely tartalmaz a halozaton belul lebeszelheto 1000 percet ez benne van az arban(lefedetsege egyelore nagyon gyenge) ebbol csak azt akartam kihozni hogy nalunk pl az rds verte le az arakat annyira hogy az upc kenytelen volt felere csokkenteni a havidijat hogy a piacon tudjon maradni .tehat a diginet sztem magyarorszagon is kemeny harcot fog vivni hogy a piacbol reszesuljon es ezt csak olcso jo minosegu szolgaltatassal erhetik el . nekem upcm van es itt korrektul megy 10 mbites 8-9 el megy csucsidoben a p2p korlatozas pedig megkerulheto az utorrent legujabb beta verziojaval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Óvodások homokozója
- Okos Otthon / Smart Home
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- PC-s demót kap a Cronos: The New Dawn
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó! Garanciás! Gigabyte Aorus RTX 3070TI
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest