- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LGLuke
őstag
válasz
RyanGiggs #83 üzenetére
Nem szerintem!
Abu85 kolléga szerint! Szinte minden cikkhez leírta már.
Llano és SB lesz a normál usereknek.
Bulldozer és az új Intel LGA2011 valamint a régebbi LGA1366 foglalatos CPU-k mind a High End felhasználóknak készülnek, természetesen nekik megfelelő áraon. 100-200k HUF körül várom a CPU-kat. Mivel a Bulldozer valamikor július, vagy inkább augusztus közepén debütál eleve nagyon drága lesz megjelenéskor, mivel újdonság. Szerintem október-november előtt nem is konszolidálódik az ára. Tehát, ha fontos az új CPU, akkor SB, vagy esetleg lehet várni az Llanora. Kérdés, hogy neked mi a fontosabb, az erősebb CPU, vagy az IGP. -
LGLuke
őstag
Ha a pénz gátat szab, akkor ne várj! A Bull jóval drágább lesz, mint a SB, mivel azt a professzionális szegmensbe szánja az AMD és a szerver piacra.
Mindenki úgy várja, mint a messiást, miközben kb. Opteron utánpótlás lesz.
I7-es árviszonylatban lesz. SB-től biztosan drágább lesz. -
LGLuke
őstag
válasz
hackeeeee #26 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mivel vagy tisztába mivel nem, tettél egy kijelentést: "Sztem ilyen ~35k körülig bőven jó lenne."
1. Ha nem vagy tisztában az árakkal, akkor felelőtlen kijelentés volt.
2. Az engem nem érdekel, hogy új termék, és újdonság erejével hat, ezért drága. A lényegen nem módosít. A 6850-es sokkal jobb vétel 40-42k HUF-ért is. Nyilván, aki hosszútávra vesz VGA-t és tényleg játszik, annak szerintem 6850-es alá amúgy sem érdemes adnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest