- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
1. Nem beléd kötöttem, hanem a hozzászólásodba, tehát nem veled van bajom hanem a stílusoddal.
2. Gondolom nem mondok újat azzal, hogy van javítás, fejlesztés és új funkciók egy új verzió kiadása esetén. Nálam a kevesebb memória=fejlesztés. Nem vagyok programozó, de szerintem hiba az ami akadályoz a munkában. A sok memóriahasználat még gyengébb gépeken is "csak" kellemetlenség. Én speciel észre se vettem. Persze ezen lehet vitatkozni, ahány ember annyi vélemény.
3. Ingyenes programról beszélünk, mit szeretnének eladni? Vagy letöltöd vagy nem.Nem akartam senkit leteremteni, de hasonló kommentekkel van tele több fórum is és hangot adtam egyet nem értésemnek.
Elnézést ha sértő volt.
-
Tipikus magyar mentalitás, ha valamit javítanak vagy fejlesztenek nemhogy örülne neki hanem még szánalmas kommenttel le is húzza. Gratulálok.
A hírre reagálva pedig: nekem már a beta4 is nagyon stabil, nem fagyott, nem volt vele gond. A memóriahasználatát még a 2-nek se nézem, de örülök, hogy ezen is javítottak. Remélem ez az ütemterv már nem csúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest