- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VladimirR #11 üzenetére
Az ingyenes az ingyenes, nincs mögötte nagy tőke mint Safari vagy IE mögött, ezért nem lehet elvárni, hogy tökéletes vagy ahhoz közeli állapotban legyen egy ingyenes program. Nincs operációs rendszerbe integrálva, tehát még csak erőszakosnak sem mondható a terjesztése. Tetszik? Letöltöd. Nem tetszik? Nem töltöd. Hype? Hol? Az a pár honlap zavar ahol kiírják, hogy Best Viewed with Firefox? Ami ingyen van annak örülni "kellene" nem pedig a kákán is csomót keresni. Az még hagyján, hogy én az említett memóriazavarokat nem is tapasztaltam tehát nem tekintem bugnak. Nyílván akinek szerényebb hardvere van, lehet, hogy rosszabbul járt, akkor vegyen Windows-t vagy Mac-et ahol lehet asztalt csapkodni, hogy ez nem jó a böngészőjükben meg az nem jó, "csinájják mög".
-
1. Nem beléd kötöttem, hanem a hozzászólásodba, tehát nem veled van bajom hanem a stílusoddal.
2. Gondolom nem mondok újat azzal, hogy van javítás, fejlesztés és új funkciók egy új verzió kiadása esetén. Nálam a kevesebb memória=fejlesztés. Nem vagyok programozó, de szerintem hiba az ami akadályoz a munkában. A sok memóriahasználat még gyengébb gépeken is "csak" kellemetlenség. Én speciel észre se vettem. Persze ezen lehet vitatkozni, ahány ember annyi vélemény.
3. Ingyenes programról beszélünk, mit szeretnének eladni? Vagy letöltöd vagy nem.Nem akartam senkit leteremteni, de hasonló kommentekkel van tele több fórum is és hangot adtam egyet nem értésemnek.
Elnézést ha sértő volt.
-
Tipikus magyar mentalitás, ha valamit javítanak vagy fejlesztenek nemhogy örülne neki hanem még szánalmas kommenttel le is húzza. Gratulálok.
A hírre reagálva pedig: nekem már a beta4 is nagyon stabil, nem fagyott, nem volt vele gond. A memóriahasználatát még a 2-nek se nézem, de örülök, hogy ezen is javítottak. Remélem ez az ütemterv már nem csúszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest