- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
paprobert #37 üzenetére
"Még a Ghosts 2013-ban is ugyanazzal az ócska X360-érabeli motorral került piacra."
Az x360as érabeli ócska motor nem tudta az általad is említetteket. Tehát ez már nem AZ a motor, mert ez már tudja
Végtelenségig elvitázhatunk persze azon, hogy a modernwarfare2019 az q2 engine-e még és hány kódsor átírása jelent ÚJ/MÁSIK motort.......
-
nexplo
őstag
válasz
#32839680 #40 üzenetére
Nem egyenlő, de a valóságban ez szokott lenni. Mindig van "maradék" kulcs. Ne érts félre nem sugalmazom, hogy rossz kezekben van a kulcs a nagykerben, sőt, tényleg korrekten kezelik. De ahol fát vágnak, ott forgács is van. Ez a rideg valóság
Bele sem gondolok, hogy mennyi ilyen lehet, amikor valamit nem oszt ki valaki hanem lenyúlja, és ez tényleg tipikus magyar dolog... Sok nyereményjátéknál is ezt érzem. Most nyáron láttam valahol hogy a gösser és valami más játék főnyereményét ugyanaz a férfi vitte el... Én már nem hiszek a csodákban..
-
Dr. Romano
veterán
Pedig már rég mindennek szofverrender motoron kéne menjen....
-
-
paprobert
őstag
Az értelmező olvasás nem ártana.
Azt állítottam, hogy a motor ugyanazokkal a limitekkel rendelkezik a Ghosts-ig mint a korábbi címek, fundamentálisan nem történt komoly változtatás címről-címre.
Nem azt, hogy ugyanazt a grafikai színvonalat hozza az X360-PS4-PC verzió.Az extra 7 GB VRAM-mal és egy 10x erősebb GPU-val ennyit tud az ősrégi motor. Jobb textúrák, bump mapping, normális(abb) fényforrás.
-
ralfee106
tag
417.22 nvidia driverrel van valaki? megy rendesen?
-
nexplo
őstag
Nagyon kipróbálnám. Amikor megjelenik sajnos drága lesz. De egy év és normál árban lesz remélhetőleg
-
Ground War First Impressions - A Battlefield Killer? | Modern Warfare Beta
Teljesen egyetértek Levelcappel és amiket elmond, nekem is ezért lett csalódás a ground war.
Még a hibáival meg bugjaival együtt is inkább a legújabb Battlefieldet választanám, mint ezt.
-
GodGamer5
addikt
A Ghosts óta ígérgették. Ideje volt már. Lassan szállingóznak az új engine-ek és végre kikopik a dx11.
-
Cythyel
senior tag
meg tom érteni azokat akik ellenzik már a w7-et, de azokat is akik maradnának, általános user-t csak felbosszantja a w10, szakmabeliek meg ki tudják úgy írtani belőle a sok gyökréséget hogy gyorsabb lesz mint a w7 és nem fogja zavarni a mindennapi használat során, de az is legalább 1 órás mókolás az alap telepítéseken túl, és ezt átlag userék nem fogják megfizetni...
-
paprobert
őstag
Futtasd modern hardveren a legelső CoD-okat és a 2009-es Modern Warfare 2-t. A jobb textúrákon és a bloomon kívül sok különbséget nem látsz. Élményre, játékmenetre szinte ugyanazt kapod.
Még a Ghosts 2013-ban is ugyanazzal az ócska X360-érabeli motorral került piacra. [Ekkor volt a legnagyobb látvány- és technológiabeli különbség a CoD és a BF sorozat között]
A 2014-es Advanced Warfare megjelenésénél érződik, hogy foglalkoztak valamennyit a motorral, néhány korszerű feature megjelent.
Illetve most megint beletoltak jelentős pénzt an engine-be, ami szintén erőteljesen látszódik.Az engine verziószámozás mindig is a marketing része volt. Teljesen felesleges tagadni a rokonságot.
A "kicserélődött/újraíródott a kód X százaléka" érv sajnos nem áll meg, ha a kulcs princípiumok ugyanazok maradtak. -
Amúgy a sebességre nem lehet panasz. De ez az idei build lesz idáig a Q3 motorok forkjának a csúcsa...
-
-
Atom_Anti
senior tag
Majd nem lepődök meg ha ezzel a félig meddig Win 7 kompatibilitással is jobban megy mint Windows 10-en.
-
Puma K
nagyúr
Anno a haverokkal azon versenyeztünk, hogy ki ér hamarabb haza a suliból -ha nem maradt lecke otthonra*- és lesz előbb online. Majd ki az aki aznapra az első szervert megválasztja amin menni fogunk.
(*nyugi-nyugi a lecke nagy részét megcsináltuk minden óra után a szünetekben)
Ez a legelső COD és a későbbi UO kiegészítőjének az idején volt. Akkor letettem-letettük a COD-ot és elfelejtettük mint szériát...
A tegnapi nap folyamán a Battle.net-ben nagyon villogott a COD:MW, így gondoltam felrakom. Hát azt kell, hogy mondjam tetszik amit látok. Adott részei jobban tetszenek egy BF-hez képest, máshol meg látom a "COD-os egyszerűséget".
-
NumberGuy
tag
Az újságírónak nem semlegesnek kellene lennie? Abu85 unja, oké, de engem nem érdekelt ez az infó.
-
Cythyel
senior tag
b.pls... mért dx12? vulkan is ott van és ahhoz butítani sem kell hogy w7 alatt is sebességet kapj... ráadásul kiforrottabb is mint a dx12
-
Predatorr
őstag
Ennyi germanizmust megint...
Így jön ki a karakterszám, nem magyarosítjuk a google fordítást, vagy mi?
Roppant bosszantó olvasni.
-
fogadjunk, hogy kiadásra beleteszik a dx11et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest