- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiktivlife
tag
Nem utálok én senkit csak a véleményemet mondtam. Mellesleg ha nem lenne annyi minden ráépítve az iOs-re (és társaikra) mint amennyi valóban rajta van akkor a Jobs féle eredeti telefonfejlesztéssel ma már kissé lemaradottnak is nevezhető az Apple iránya. (bár lehet hogy tudatosan) Nem vagyok Android fun de az egykori úttörő már évek óta csak felzárkózik (látszólag) a konkurencia és a vásárlók nyomásának engedve. Szerintem ez jól látható és olvasható akár itt a fórumokon is ami valljuk be azért visszatükröződik és van benne igazság. Óriási szerencséjük hogy egy földrésznyi embert tudtak évekig a saját rendszerükhöz kötni és ezzel megalapozni a jövőt. Ezért valóban nagy dolog amit Jobs csinált! Csak elkényelmesedtek Cupertinoban a fiúk mert évekig a bab is hús volt
Az is igaz hogy Tim Cook a birodalom tetején ,országok éves költségvetésének többszörösével a háta mögött (266000000000 USD a 2018-as bevétele , igen12 számjegyű összeg), pillanatok alatt megteremti azt a minimumot a készülékeikben ami fenntartja saját birodalmukat és a részvényesek optimizmusát. A pénz pedig mint tudjuk nagyon nagy úr
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest