Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Én teljesen kimaxolva, haverom gépén láttam mindkét játékot... inkább a Crysis 2 fogott meg jobban, nagyon durvanagy külömbség (ég és föld?) van a konzolos és a PC-s között. Pedig sokak szerint port a játék...
AC: Brotherhood-ra is sokan mondják amúgy, hogy konzolport... de vicces módon itt folyton csak a C2 kerül elő. Mondjuk az a vicc, hogy a CryEngine 3 egy motor, és mindegyik platformon párhuzamosan ment a fejlesztés, hála a fejlesztői készletnek... szóval, a játék nem lehet port már ilyen téren se, mindegyiken egyszerre ment.Plusz ti szinte mindennel jobbat kaptatok, és egy nagyobb patch is közeleg (DX11).
A Brotherhood meg annyira nem lett szép szerintem, valamiért az emberek arca annyira nem tetszik nekem... meg maga a játék se, a 2 óta nem volt nagyobb újítás, ezt énmeg inkább egy nagyobb DLC-nek fogom fel. Persze, izlések és szájbaverések... -
tDr1v3r
veterán
válasz
Sennalacy #45 üzenetére
Én nem emlékszek igérgetésekre, viszont arra igen, hogy a motort mondták DX11-képesnek. És, az is...
Valahol olvastam régebben (MyCrysis fórum?), hogy a konzolos és PC-s DX9-es változat befejezése után ültek neki a DX11-es mód készítésének... gondolom ezt fogja takarni az Extreme beállítás majd, szerintem ez az oka hogy pl. a tesztelláció meg a nagyobb textúrák sincsenek engedélyezve alapba. Majd a DX11-peccs ezeket is unlockolja, sőt, hozza a beigért effekteket...vagy nem, mondjuk én számítok hogy komoly csalódás lesz, mint ugyebár a C1-nél a High vs Very High mód... utóbbi valami ultramaszatolt valami ugye...
(#50) Manbal: Ezek FPS-ek? Nem. TPS-nél messzebről látod a textúrákat pl... -
tDr1v3r
veterán
+1.
Mondjuk azt senki se veszi észre, hogy jelenleg nincs nála szebb játék a piacon...na jó, talán a Crysis 1, de az kb semmi se, a környezete kvára nem ennyire összetett mint a 2-nél. Nekem szvsz ezután meg full rondának hat a játék, lehet azért mert Very Highon túl van izélva a kép, valamiért annyira illúziórombolós sz*r effektekkel tele. Highon a legszebb, VH textúrákkal meg vízzel.
Inkább nézzetek egy eladási adatot hogy hány %-át tette ki az össz bevételnél a PC-s átirat, aztán kérjetek DX11-et...mondjuk az külön poén, hogy a "kérők" közül hány vette meg a játékot, de ez nem ide való szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged