Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helmoras
őstag
Én is "akcióvadász vagyok" 3-4-5-6k ért veszem általában gotykat vagy jó de használt gameket egyaránt
-
-
Helmoras
őstag
Sok az előítélet, ezekkel az irányítás problémákkal kapcsolatban, ha 10-15-20 éve kontrollerrel játszanátok azzal is menne közel úgy mint egérrel, ez csak egyfajta makacsság az emberben hogy nem akar belekóstolni más rendszerben hamár van egy amit megfelelően kezel.
Aláírom fps-t jobb pc-n játszani. De számomra 1 éves gyakorlattal simán kezelhető egy kontroller, nem úgy mint pc-n de tudom élvezni a játékot és ez a lényeg szerintem.
És semmi értelme a kettőt egymáshoz hasonlítgatni, más a célközönség. a Hardwarek specifikusak midenki arra a célra veszi amire épp kell neki, játszani pedig a konzol jobb összességében. a PC meg kismillió másra jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest